2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنون... چه سوالی دارید بگید تا راهنمایی کنم

سوالام زیاده راسش 😅 

تعصیرش دائمی هست یا بعد چند سال باید بریم برای ترمیم ؟ 

هزینه اش چقدر در میاد 

و اینکه تعصیرش زیاده ؟ منظورم اینه که فرم بینی و کاملا تغییر میده و کوچیک میکنه ؟ 

محدودیت سنی داره این کار ؟ 

درد هم داره یا نه ؟ 

ممنون میشم جواب بدین 

آنزیم چیع

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

سوالام زیاده راسش 😅  تعصیرش دائمی هست یا بعد چند سال باید بریم برای ترمیم ؟  هزینه اش چ ...

والا میگن دائمیه تا وقتی چاق و لاغر نشی 

بینی من ۳ جلسه تزریق نیاز داشت 

جلسه اول رو دو هفته پیش تزریق انجام دادم و گفت واسه جلسه دوم(ترمیم) دو هفته دیگه بیا 

جلسه اول که انجام دادم گفت به مدت ۲ هفته ۲۴ساعت از چسب استفاده میکنی و تا ۴۸ساعت اب ب بینی نمیزنی 

آنزیم واسه بینی های گوشتیه و نوک و اطراف بینی رو چربی سوزی میکنه و بله کوچیک شدنش مشخصه و البته با انجام جلسات ترمیم 

هزینه هر جلسه هم با توجه به نوع مواد متفاوته از ۶۵۰ هست به بالا 

اگه قوز بینی و اینا داشتع باشی از بین نمیبره 

و اگر بینی استخونی دارید باید فیلر به جای آنزیم انجام بدید 

محدودیت سنی رو نمیدونم 

درمورد درد هم اطرافیانم انجام داده بودن میگفتن خیلی درد داره که البته پیش پزشک انجام نداده بودن بنده پیش پزشک انجام دادم از بی حسی استفاده کرد و حین تزریق اصلا دردی احساس نکردم 

والا میگن دائمیه تا وقتی چاق و لاغر نشی  بینی من ۳ جلسه تزریق نیاز داشت  جلسه اول رو دو ...

خیلی ممنونم ازتون به خاطر توضیحات کامل به زحمت انداختمتون 

راسش اطرافیان من از این کارا نمیکنن فقط منم که طلسم میشکنم بعضی مواقع ، من یکی از دوستام رفته بود میگفت که به میزان سی سی که تزریق می‌کنند هزینه اش بستگی داره ، الان یعنی شما جلسه ای چند سی سی تزریق میکنین ؟ 

خیلی ممنونم ازتون به خاطر توضیحات کامل به زحمت انداختمتون  راسش اطرافیان من از این کارا نمیکنن ...

خواهش میکنم...

امیدوارم به دردتون خورده باشه 

والا من جلسه اول ۱ونیم سی سی انجام دادم و هزینه هر سی سی از ۶۵۰ به بالا هست و بستگی به نوع موادشه 

من ۱ سی سی هم کافی بود واسم ولی خب پزشکم آشنا بود یکم بیشتر زد

خواهش میکنم... امیدوارم به دردتون خورده باشه  والا من جلسه اول ۱ونیم سی سی انجام دادم و هزینه ...

بله توضیحاتتون مفید بود و به دردم خورد ممنونم ازتون 

جسارتا شما کدوم شهر زندگی میکنین ؟ برای این میپرسم که اگه همشهری بودیم آدرس دکتر شما رو بگیرم