2777
2789

سه تا بخش کلی مد نظرم هست:

1)محیط و فضای شهر و جو مردمش

2)محیط و جو دانشگاه و سطح علمی دانشگاه (رنکش توی اینترنت هست، تجربه شخصی مد نظرمه ممنون میشم رشته‌تون رو هم بگید اگه خواستید در این زمینه راهنمایی کنید.)

3) فضای خوابگاهش

اگر از هرکدوم از مواردی که گفتم اطلاعی دارید، ممنون میشم راهنمایی کنید. 

پیشاپیش تشکر می‌کنم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادمای ارومی داره کلا زیاد شوق و ذوق ندارن ولی خونگرمن

برای وقتایی که دلت میگیره میتونی بافت تاریخیش بری مسجد جامع و...کوچه محله هاش عالیه

محیط دانشگاه یزد خییییییلی بزرگ و زیباس سرسبز عین پارک میمونه من خوابگاهی نبودم نمیدونم محیط خوابگاهشو فقط میدونم به حجاب خیلی گیر میدن

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

ادمای ارومی داره کلا زیاد شوق و ذوق ندارن ولی خونگرمن برای وقتایی که دلت میگیره میتونی بافت تاریخیش ...

اتفاقا اصلا هم گیر نمیدن😐

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
ادمای ارومی داره کلا زیاد شوق و ذوق ندارن ولی خونگرمن برای وقتایی که دلت میگیره میتونی بافت تاریخیش ...

مرسی عزیزم

پارک و کافه خوب راحت پیدا میشه توی محیط شهر؟ من شنیدم از این لحاظ زیاد غنی نیست. 

جو کلاس های شما به سمت درس بود بیشتر یا حاشیه؟ کلا سطح علمیش رو چطور ارزیابی می‌کنید؟ 

اره یزدیم اگه از شهرای استان اصفهان هستی یزد خوبه .

ممنونم

دسترسی به جای تفریحی مثل پارک و کافه و رستوران چطوره بنظرتون؟ چون تا جایی که از خود یزدی ها شنیدم بیشتر تمرکز روی بافت سنتی و آثار تاریخیشه برای گردش و تفریح.