2777
2789
عنوان

نگرانم 🥺

223 بازدید | 12 پست

میشه ی صلوات برا برادرزاده ام بفرستین جواب سی تی اسکن اش خوب باشه همش 18ماهشه خواهش میکنم شما دلتون پاکه 🥺❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه تا صلوات و یه حمد خوندم

ممنونم ❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
۵ صلوات یه ایت الکرسی خوندم عزیزم ایشالا چیزی نیس

ممنونم واقعا 🥺❤️

فرستادم خدا بزرگه

چرا چیشده اگر دوس داشتی بگو

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
خدا شفا بده عزیزم  ۱۰۰تا صلوات فرستادم

ممنونم ❤️

فرستادم خدا بزرگه چرا چیشده اگر دوس داشتی بگو

ب اندازه دور سرش شک کردن هر چند متخصص هم گفته عادیه اما خوب استرس دارم

ب اندازه دور سرش شک کردن هر چند متخصص هم گفته عادیه اما خوب استرس دارم

انشالله هیچی الهی امین

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
انشالله هیچی الهی امین

ممنونم 🥺❤️