خانم_لی_لی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 796 عنوان بهترین فیلم یا سریالی که دیدید چی بوده؟ 642 بازدید | 90 پست بچه ها اسم بهترین و قشنگترین فیلم یا سریالی که دیدید رو برام بنویسید.چی ازش یاد گرفتید؟ 1402/02/30 | 15:57 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکولاتسلا عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5604 خیلی بودن رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️
melina2007 عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 9553 فیلم لئون حرفه (خارجی)فیلم اینجا بدون من (ایرانی)سریال شهرزاد و رهایم کن (ایرانی)
خانم_لی_لی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 796 خیلی بودن فیلم بازی؟ آخرینش کدومه ؟اونی ک اگه چند بار ببینی خسته نمیشی و باز میبینیش
نیکولاتسلا عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5604 بنظرم اکثرفیلمای الان آشغالن نکته اموزشی هم ندارن آره ،درخشان ترین فیلما اغلب قدیمی هستن رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️
چش_سیاه_مخملی عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 880 من بیشتر سریال های طنز یا خانوادگی میبینم مثل: پوست شیر، نیسان آبی،رهایم کن، دیو و ماه پیشونی، سیاه چاله مثلا #مامانم داد بزنه بگع.. خاک نریزین روش دخترم از #تاریکی میترسع...🖤.... #احمق ما بودیم ،کہ بی معرفتی میدیدم و بازم معرفت به خرج میدادیم🥺🌑... حس اون #صیگار بیچارهای رو دارم کہ همہ جا حرف از #ترککردنشہ...!🖤🙃...دیدید چه زود فراموش میشید؟حالا بخوابید:)🖤... ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺍﺻﻼ ﺍﺷﮏﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﺩ ، ﺑﺪﻭﻥﺧﯿﻠﯽ " ﺗﻮو ﺩﺍﺭﻩ"! ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ،ﺑﺪﻭﻥ " خییییییلی ﺯﺧﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ همه ﭼﯿﺰﺑﯽ ﺗﻮجهه ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺯﻣﺎﻧﯽ ، ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﺪ ، ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ توو ﺍﺣﻮﺍﻝ ﭘﺮﺳﯽ،ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻪ: ﺷُﮑـــﺮﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﺑﺪﻭﻥ " ﺩوﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ ،ﻧﻪ ﺣﺎﻟﺶ ﺧﻮﺑﻪ ﻧﻪ "ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺵ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽﻓﯿﻠﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ ، ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻫﻨﮓﮔﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺩﺭﺩﻫﺎﺷﻮ ، ﺧــِــــیـﻠﯿﻬﺎ نمی فهمن "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﺎﯾﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺑﺪﻭﻥ " ﺍﺯ ﺧــِــــــــیلیا ﺿﺮﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...اگه ديدى کسى زيادميخوابه،بدون"خيلى تنهاست"...ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ،ﻭﻟـــﯽ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻢ...🖤🌒.... بغضم را چکیدم؛ قلبم را قورت دادم؛ اشکهایم را خندیدم؛ نفرتم را فروبردم؛ احساس قربانی شده را دفن کردم؛من ناگاه و بی هیچ نوایی در اندرونیِ پستوی افکار خودم تمام! 🙃🖤
alone_angel عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 9868 والا من فیلم زیاد میبینم ولی نکته آموزشی خاصی ندارن. یعنی به این دید نگاهشون نمیکنم. صرفا واسه سرگرمیهالان مثلا اینایی که میگن فلان فیلم، بگن دقیقا چی یادگرفتن که ما یاد نگرفتیم؟ نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
خانم_لی_لی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 796 من بیشتر سریال های طنز یا خانوادگی میبینم مثل: پوست شیر، نیسان آبی،رهایم کن، دیو و ماه پیشونی، سیاه ... موضوع کلی *رهایم کن * چیه؟
خانم_لی_لی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 796 والا من فیلم زیاد میبینم ولی نکته آموزشی خاصی ندارن. یعنی به این دید نگاهشون نمیکنم. صرفا واسه سرگرم ... من وقتی فیلم میبینم بعدش حتما باید برم نقد فیلم رو بخونم.در مورد کتابم همینه مثلا فیلم پیانیست شما تحلیلش رو بخون خیلی نکات ریز داره که اصلا ب چشم نمیاد
بابونه123 عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 2265 چه ژانریه؟ تاریخی شبکه تماشا نشون میده بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید