2777
2789

اگه خوبی بدی دیدن حلال کنین 

گفتم قبل از در آوردن سیمکارت و فروختن گوشی با شماها خداحافظی کنم

دیگه نصیحتی چیزی داشتین

حرفی سخنی بود بفرمایین

۱۵ پاسخگو هستم

فداتون

بای بای

کجا میری؟

الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 میشه واسه خوب شدنم و سلامتیم یه حمد بخونید اگه متنم رو میبینید؟ مدیونتونم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11128059/کمک-کمک-توروخدا-قسم-مشکلمو-بخونید-راهنمایی-کنید-دعاتون-میکنم-گیر-کردم-شاید-حالیم?postId=291695237

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجامیری😒؟؟؟

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌

فقط میتونم بگم کاش وطن جایی برای ماندن بود سفرت به سلامت امیدوارم موفق باشی همیشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

موفق باشی

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     

مواظب خودت باش 

بای

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون