2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضخامت رحم زیاد باشه نشون دهنده حاملگیه؟ تو سونو فقط گفته ضخامت رحمت زیاده

چند مگه عزیزم؟

اره فکر میکنم مربوط به بارداری باشه ضخامت اندومتر دیگه روزای تخمک گذاری میره بالا وقتی پریود شیم میاد پایین

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
لعنتی خیلی بدجنسی🤮🤮🤮🤮

خودمم داشتم انجیر میخوردم 😂

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
حالا شاید یه ذره تونستیم بخریم اونم تو و اون دوستمون که گفت انجیر دیگه نذاشتید 🤢

خیلی بهش فکر نکن یادت میره

سالهاست منتظر روزهای بهترم ولی نمیدانم چرا هنوز دیروزهابهترند.
نمیدونم فقط گفت دکتر گفته ضخامت رحمت زیاد بوده

ممکن بوده که بوده پریود شده یعنی که مطمئن بوده باردار نیست؟

حالا عصری هم بره سونو هم آزمایش بده مشخص میشه گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ممکن بوده که بوده پریود شده یعنی که مطمئن بوده باردار نیست؟ حالا عصری هم بره سونو هم آزمایش بده مشخ ...

اره ماه پیش پریود شده الانم نزدیکای پریودی بعدیشه طی این یک ماه هم همش لکه بینی کم و زیاد داشته