2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زنده موندن بچم معجزه اس قبل دنیااومدنش هی میگفتن سقط کن ازمایشات بده سونوبده فلان بعد که دنیااومدسالم بودامابعد۶ماهگی متوحه شدیم توسرش توموره وباید عمل بشه وکلی بچم دردکشید تا مافهمیدیم بعداون دکتراجواب کردن گفتن سنشوکمه نمیشه ومیمیره هیجکدوم حاضربه عمل نبودن گفتن حتمی مرگش ولی من نذر چله حق شناس دادم خانوم مومنی انجام داد بعد چندروزدکتری قبول کرد وعملش کرد الان ازهمه همسناش باهوش تروشیطون تر خداروشکر ایشالا خداحاجت روات کنه

من زنده موندن بچم معجزه اس قبل دنیااومدنش هی میگفتن سقط کن ازمایشات بده سونوبده فلان بعد که دنیااومد ...

🥺🥺یعنی منم امیدوار باشم

به منم میگن بچتو سقط کن😭😭

🥺🥺یعنی منم امیدوار باشم به منم میگن بچتو سقط کن😭😭

امیدت به خدا چله حق شناس برای سلامتیش انجام بده معجزه میکنه خواهر من همیشه دست بوس خانومم که برام چله روانجام داد  زندگی بچمو نجات داد

میشه توضیح بدین؟

باید غیرخانوادت کسی از چله خبرنداشته باشه 

بین طلوع تاغروب خورشید خونده بشه

بینش باکسی حرف نزنی

چهارشنبه شروع بشه

هرروز برای سلامتی امام زمان صدقه بدی

طریقه خوندنش اینطوریه که 

اول یبار لعن وسلام زیارت عاشورا رومیگی

بعد ۱۰۰تاالله اکبر میگی

بعدشروع مبکنی خوندن زیارت عاشورا به لعن وسلام که رسیدی لعن وسلام نمیگی بلند میشی

۲رکعت نماز میخونی به نیت امام حسین

بعد۱۰۰تاالله اکبرمیگی

از اول شروع میکنی خوندن زیارت عاشورا این بار ۱۰۰بار لعن وسلام میگی تااخر زیارت عاشورا میخونی

بعدباز ۲رکعت نماز برا امام حسین میخونی وحاجتتو میگی 

شرط اصلی چله اینه اصلا گناه نکنی وواجبات سرموقع

نماز اول وقت نمازقضابشه باطله چله

حجاب کامل غیبت نکنی ونشنوی وکلا هیچ گناهی نکنی

من این شرطش واقعا سختم بود اگه میخواستتم رعایت کنم بالاخره یجای کار ایراد داشت بخاطرهمین سپردم خانوم که میدونستم اینارو همیشه تو زندگیش رعایت میکنه برا همین سختش نیست وکلا به نیابت افراد دعا میکنه چون دعاهاش زود اجابت میشه ایشالا خداحاجتتو بده خانومی برا منم خیلی دعا کن