الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
غربالگری ازمایشه؟ یا سونو من هیچ نمیدونم چی هستن الان یعنی سونو ان تی و غربالگری برم حدودا ی تومنومیشه برام اره؟ مرسی از اطلاعاتت گلم بچه اولمه هیچی نمیدونم چی ب چیه ها🤣
ان تی سیسصدو خورده ای ازمایش چهارصد و خورده ای سونو یا برعکسش یادم نیست
برای انومالی یک ملیونو دویست و خورده ای ازمایش و هشتصدو خورده ای سونو😰😰
با همدیگه سه تومنی شد
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
عزیزم فحر کنم باید بری البته من شنیدم برای اونایی که ان تی شون ریسک خورده باشه واجبه ولی معمولا دکترا برای همه مینویسن اگه سنت پایین باشه و سابقه نداشته باشید شایدم دکتر ننویسه نمیدونم
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
سنم ۲۰ سابقه چیزی ام نداشتیم نمیدونم حالا بنویسه یا ن
هر چی خیره شما پول براش کنار بگذار عزیزم تا اونموقع اذیت نشی