2777
2789
عنوان

قرص اس سیتالوپرام و پاروکستین

709 بازدید | 13 پست

سلام دوستان دخترم 16 سالشه 6 ماهه اسنترا 50 مصرف میکنه برای افسردگی و اظطراب اجتماعی ولی تاثیری نداشته دکترش بهش اس سیتالوپرام و الانزاپین داده توی گوگل سرچ کردم نوشته بود اس سیتالوپرام اصلا برای زیر 18 سال نیست! پیش ی روانپزشک دیگه هم بردم پاروکستین و سه تا قرص دیگه داده ک اینم برای زیر 18 سال مناسب نیست واقعا نمیدونم چیکار کنم هر دو پزشکای معروف و خوبی هستن اخه چرا همچین قرصایی دادن ممکنه بخاطر سطح بالای بیماریش باشه؟ 

مقوله ی رفاقت ساده لوحی طلب میکند که فقط بچگی ضامنش است. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره دکتر تجویز کرده،دکتره ک باید بگه چی خوبه چی بد نه گوگل و بقیه 

سایتای پزشکی ک طریقه مصرف اس سیتالوپرام رو نوشته بودن برای زیر 18 سال نوشته بودن مجوز نداره داروخونه هم رفتم اول پرسید بیمار چند سالس مصرفش تو این سن نتیجه عکس میده 

مشکلی ایجاد نمیکنه داروی مکمل دادن بیشتر به خاطر عوارض خلقیه که میگن زیر ۱۸ مصرف نشه وقتی دارو مکمل ...

اره بخاطر اینکه هنوز هورمونا ب حالت تعادل نرسیده تو این سن میگن نتیجه عکس میده من از همینش میترسم 

سایتای پزشکی ک طریقه مصرف اس سیتالوپرام رو نوشته بودن برای زیر 18 سال نوشته بودن مجوز نداره داروخونه ...

خانم همیشه یه شرایط خاصی هست ک تشخیصش با پزشک هست،شما همین اطلاعات رو با دکتر مطرح میکردی حتما جوابی داشت واسش،

دختر من ۱۴سالگی مجبور شد دارو بخوره و عالی جواب داد ،حداقل باید دوهفته بگذره اگر تاثیر نداشت یا عوار ...

همین قرص هارو دخترتون مصرف کرد؟ بیماریش چی بود؟ 

اره بخاطر اینکه هنوز هورمونا ب حالت تعادل نرسیده تو این سن میگن نتیجه عکس میده من از همینش میترسم&nb ...

مکانیسمشون عکس همه با زیپرکسا وقتی گیرنه فعال بشه بازجذب رو بالا میبره /خیلی غیر عادی نیست 

به پزشکش اطمینان کنین

..dental stu
مکانیسمشون عکس همه با زیپرکسا وقتی گیرنه فعال بشه بازجذب رو بالا میبره /خیلی غیر عادی نیست  به ...

همه میگن نتیجه رو بعد از 2 یا 3 هفته ببین ولی سابقه مصرف همچین قرصایی رو برای اون یکی دخترم داشتم و نتیجه وحشتناکی داشته نمیخوام سر این یکی دخترمم بیاد بخصوص ک کوچکتره و قرصشم قوی تر.... 

نه گلم افسردگی در حد اقدام به خودکشی  دکتر نیازبخش بود یزد میتونید آنلاین ازش وقت بگیرید

خیلی ممنون 

همه میگن نتیجه رو بعد از 2 یا 3 هفته ببین ولی سابقه مصرف همچین قرصایی رو برای اون یکی دخترم داشتم و ...

در کل تا جایی که من علمشو دارم دکترش حاشیه امن دارو رو هم ایجاد کرده 

فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد 

بازم خیالتون راحت نمیشه با یه متخصص مغز و اعصاب به جای روانپزشک مشورت کنین

..dental stu
خانم همیشه یه شرایط خاصی هست ک تشخیصش با پزشک هست،شما همین اطلاعات رو با دکتر مطرح میکردی حتما جوابی ...

میکنم ولی مطرح کردنش میره برای چند ماه بعد چون وقت گرفتن ازش خیلی سخته ولی جوابشم همینه ک من دکترم و میفهمم چی به جز این میخواد بگه