2777
2789

من و شوهرم دوماهه ازدواج کردیم هر دو ازدواج دوم و ایشون یه پسر دارن که حضانت با مادرشه من از روز اول بهش گفتم هیج راه ارتباطی نباید با اون خانم باشه چون خط قرمز منه و گفت قبول چون پسرش گوشی داره و دوساله با اون زن حرفی نزده ماهی دوبار هم میبینه که دوباره با خودم رفته در خونه اون زن

تا دیشب گفت میخوام برم خونش تا دوچرخه اش رو ببرم تعمیر کنه ازش خواستم منو ببره گفت نه نمیشه منم اول هیچی نگفتم بعدش نمی دونم چیشد از کوره در رفتم بهش گفتم چرا بدون من میری در خونه اون زنیکه و خشن وار به پام و پیشونیم زدم قبول کرد نره ولی برای اولین باز بهم فهش داد و گفت از چشمم افتادی منم آخر شب ازش معذرت خواهی کردم آشتی هستیم اما سرد حرفاش خیلی برام سنگین بود

باید چیکار کنم...

لطفا نگید باعث جدایی نشو چون من اصلا نمیخوام بین پدر پسر فاصله بندازم تنها خواستم همینه که تنها اونجا نره

حق با توعه

بگو منم میام تمام

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید چقدر بد دهنی چیکار به اون زن داری اگه اونا با هم زندگیشون میشد اون خانم طلاق نمی‌گرفت خیالت راحت.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

حق داری 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
ببخشید چقدر بد دهنی چیکار به اون زن داری اگه اونا با هم زندگیشون میشد اون خانم طلاق نمی‌گرفت خیالت ر ...

اون زن با خیانتش زندگی شوهرمو نابود کرد مدارکش هست حالا منم اعصبانی بودم دفاعیه ندین لطفا 

حق داری و با جنگ بدتر میشه عزیزم با ارامش بهش بگو ک خیلی بهش اعتماد داری و اگر خوب بود براش جدا نمیشد ولی بگو خیلی دوستت دارم و روت حساسم و وقتی تنها بری با اینکه میدونم بخاطر پسرته رفتنت نه اون اما اگه کنارت نباشم خودخوری میکنم و ....

عزیزم خودت دیدی و انتخاب کردی 

اون زن رو اگر میخواست باهاش ادامه می‌داد و نمی اومد شما رو بگیره 

اون زن مادر بچه اشه بخوای نخوای اون بچه بین اونا مشترکه و نمیتونه هیچ ارتباطی نداشته باشه 

پس حساسیت الکی نداشته باش سعی کن با محبت زیاد و روی خوش جوری جذبش کنی که اون یادش بره نه اینکه بدتر از کرده خودش پشیمون کنی 

زرنگ نیستی دیگه ، باید خودتو واسه دوچرخه ذوق زده نشون می‌دادی با اون بهانه می رفتی .... کلا خودت رو ...

والا اولش اینکارو کردم گفت نه بعدش بهونه آورد که منو نبره