2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هفته بعد این زمان انشالله نی نیم تو بغلمه. دعا کنین واسم دوستان

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

با ویار شدید دست و پنجه نرم میکنم. هفته هاست غذای کامل نخوردم. الانم هر لحظه در حال انفجارم نشستم منتظرم بالا بیارم که از صبح بشه این چهارمین بار. اسید معدم دیگه تمام شد ای خدا به فریادم برس

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

منم می خوام باردار شم ، اما این ماه خیلی سیستم بدنیم بهم ریخت و لک بینی داشتم ، برام دعا کنید ، ماچ

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه
هفته بعد این زمان انشالله نی نیم تو بغلمه. دعا کنین واسم دوستان

انشالله به سلامتی...وای نمی‌دونم چرا اخراش انقد دیر میگذره 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
انشالله به سلامتی...وای نمی‌دونم چرا اخراش انقد دیر میگذره 

اصلا نمیگذرررره

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.