2777
2789

سلام دوستان من با یکی از دوستای همسرم واقعا مشکل دارم..مجرده و به شدت دختر باز..و مشکل من اینه که همسر منو قاطی روابطش می‌کنه..مثلا مشکلی چیزی پیش میاد براشون به همسر من میگه تو با دختره حرف بزن..همسر منم چون از این آقا بزرگ تره میگه چیه خب راهنمایی خواسته ازم..

چندین بار سر این قضیه بحثمون شده..حتی به خود اون آقا هم گفتم من خوشم نمیاد از این حرکت و ظاهرن کمتر شده...اما کلن جلوی من هیچی دیگه از اون رفیقش نمیگه ..ولی ارتباط دارن زیاد..

حالا اینا به کنار امروز متوجه شدم برای اون دوستش شارژ هم می‌فرسته😐پنجاه تومن پنجاه تومن..

سگ خورد..پنجاه تومن پولی نیست ولی چرا اصلا اون آقا باید از شوهر من درخواست شارژ کنه😐اونم نه یکبار...

واقعا دارم اذیت میشم..چندین بار با همسرم منطقی حرف زدم..میگه منکه همه جوره برا تو هستم به این رفیقم گیر نده ما از بچگی با همیم نمیتونم بزارمش کنار..

چه کنم و اینکه من اتفاقی داخل گوشی همسرم دیدم که شارژ براش فرستاده چجوری به روش بیارم؟

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  

کاش از اول باهاش ازدواج نمیکردی

من خودم اصلا نمیتونم شوهر رفیق باز رو تحمل کنم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اون آقا ازدواج نکنه اوضاع همینطوره

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

من همسرم یه دوست این مدلی داشت

خدا رو شکر خود همسرم گذاشتش کنار

انتظارات مالی زیاد از همسرم داشت چون کوچیکتر بود 😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم ی جریانی پشت این قضیه هست...  آدم برای مرد ک شارژ نمی‌فرسته...

بابا جلو روی خودم پسره زنگ میزنه میگه داداش میتونی یه ده تومن شارژ بزنی برام...دستم بنده جاییم 

شوهر منم میزنه براش 

من همسرم یه دوست این مدلی داشت خدا رو شکر خود همسرم گذاشتش کنار انتظارات مالی زیاد از همسرم داشت چ ...

اینم همینه...هرچی هم میشه شوهرم میگه عیب نداره کوچیکتره من دستم تو جیب خودمه اون نیست...

حالا پسره ده میلیون فقط پول کفش پاشه

کاش از اول باهاش ازدواج نمیکردی من خودم اصلا نمیتونم شوهر رفیق باز رو تحمل کنم

ببین رفیق باز نیست واقعا...فقط همین یکیه بعد ما بعد ازدواج اومدیم شهر دیگه...اینجا با هیچکس رفیق نیست..

میریم شهر خودمون کلن با آینه...

گیر هم میدم بهش میگه یه هفته اینجاییم میبینمش گیر نده