2777
2789

یکم درباره کار توضیح بدین خیلی سخته کار با بچه ها؟؟؟

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸

سخت

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته   حوصله میخواد

اره خودمم فکرمیکنم خیلی اعصاب قوی میخواد، شماهم اگر میدونی سوال بالامو جواب بده لطفا

من دو سال پیش بودم 

سخت 

سخت 

سخت 

اگه واقعا اعصاب و حوصله داری برو 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
من دو سال پیش بودم  سخت  سخت  سخت  اگه واقعا اعصاب و حوصله داری برو

واااای توقع شنیدنشو داشتم...  یه کوچولو لطفا توضیح میدی که چیا باید یاد بچه ها بدیم، سوره ها و شعرا و اعداد و حروف؟

فوق العاده سخت با چندرغاز حقوق که تازه کلی منت هم میزارن🙄 انتظار دارن در حد کارمندای ناسا واسشون ک ...

ای بابا چقدر سخته، آموزگار ابتدایی یعنی بهتره؟ اخه اوناهم صفر کیلومترن باید بهشون خوندن نوشتن یاد بدی

ای بابا چقدر سخته، آموزگار ابتدایی یعنی بهتره؟ اخه اوناهم صفر کیلومترن باید بهشون خوندن نوشتن یاد بد ...

بله ابتدایی بهتره 

صفر کیلومتر نیستن چون توی پیش ۱و۲ یه پیش زمینه ایی دارن اتفاقا چون از قبل آشنا هستن راه انداختنشون راحتتره بنظرم

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

بله ابتدایی بهتره  صفر کیلومتر نیستن چون توی پیش ۱و۲ یه پیش زمینه ایی دارن اتفاقا چون از قبل آ ...

اها مرسی عزیزم از راهنماییت  

واااای توقع شنیدنشو داشتم...   یه کوچولو لطفا توضیح میدی که چیا باید یاد بچه ها بدیم، سوره ها ...

ببین باید واحد کار آماده کنی تو گوگل سرچ کن و مدیر مشورت 

واحد کارات میتونه هفته ای باشه جزعی 

میتونه ماهانه باشه و کلی 

تو گوگل نمونه زیاده 

بعد بر هر واحد کار نقاشی  کاربر و شعر پیدا میکنی 

و ی کاردستی. یا مهارت دست ورزی 

بستگی ب مهد داره قرآن داره یا ن. زبان. داره یا ن طبق اون پیش میری 

کتاب هم ک دارن دیگه باید خیلی خوب و کامل جا بندازی بر بچه ها 

مهد های بهزیستی خودشون کتاب میدن 

آموزش پرورش خودت باید کتاب انتخاب کنی که مجموعه شکلات از همه بهتره 

بعد برای پیش 2 باید آموزش حروف الفبا  و اعداد تا 10 رو هم شروع کنی 

ایام هفته. فصل‌ها. شغل ها. و..... 

واقعا سخت و زمان بره 

سال اول هم ک تا تجربه کنی واقعا سخت میگذره

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
ببین باید واحد کار آماده کنی تو گوگل سرچ کن و مدیر مشورت   واحد کارات میتونه هفته ای باشه ...

مررررسی عزیزم که کامل توضیح دادی خدا خیرت بده    

پسرم سال جدید باید بره پیش ۲ 

یه پیش دبستانی نزدیک خونمون هست که مربی میخواد گفتم با یه تیر دو نشون بزنم هم پسرمو ببرم هم اونجا مشغول شم، ولی خب یه بچه ۲ سال و نیمه هم دارم که باخودم گفتم اونم میبرم قسمت مهدش 

حالا هنوز دودلم... فکرکنم سخت باشه با دوتا بچه مخصوصا این کوچیکه که طفلی هرروز صبح به اجبار باید بلندش کنم از خواب