2777
2789
عنوان

درد بخیه سزارین😥😥

7796 بازدید | 20 پست

۲۵ روزه سزارین کردم و بخیه هام از بیرون هیچ مشکلی نداره

اما از داخل سمت راست بخیه هام درد داره... میترسم یه وقت باز نشده باشه از داخل😔😔

توروخدا هرکی تجربه داره کمک کنه... استرس دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این مواقع واقعا دکتر رفتن ضروریه اگه در توانته . شاید عفونت کرده اخه 

سختی بچه داری خودش برا یه مادر کافیه والا 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

بگم تا ۸ ماهگی بچم اونطور بود باور داری؟ حالا بعد دوسه ماه دست بزنی چند تا اندازه گردو میبینی تو شکمت خودبخود رفع میشه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بخیه رو کشیدی الان منظورت زخم سزارین هست دیگه؟؟ باید بری پزشکت معاینه کنه شاید عفونت کرده بوده

نه بخیه هام جذبیه ...نکشیدم از بیرون کاملا سالمه...چرک و خون و عفونت هم نداره

ولی از داخل پشت بخیه هام تو شکمم سمت راست درد دارم

بگم تا ۸ ماهگی بچم اونطور بود باور داری؟ حالا بعد دوسه ماه دست بزنی چند تا اندازه گردو میبینی تو شکم ...

حالا من بگم بعد چهار سال زایمان اول و شش ماه زایمان دوم هنوز موقع پریودی از داخل میسوزه

دردم از یارست و درمان نیز هم
وای نگو مشکلی نداشتی خب؟؟؟ دکتر گفت طبیعیه؟؟

نه نداشتم اون گرد ها هم جای جوش خوردن بخیه بود . 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
حالا من بگم بعد چهار سال زایمان اول و شش ماه زایمان دوم هنوز موقع پریودی از داخل میسوزه

وای خدا کمک حال ما خانما باشه هرچی بگی باور میکنم سزارین سخته

منم همینجورم بعد از 4 سال... تازه گاهی از داخل یه خارشی داره بعد هرچی میخارونی اصلا حس نداره قسمت زخمت. وای دیوونه کننده اس

خدایا مرسی  
دکتر گفت شاید چسبندگی باشه ولی تو سزارین دوم گفت چسبندگی نبوده

اهان دکتر من گفت طبیعی است