2777
2789

من و شوهرم دوماهه ازدواج کردیم هر دو ازدواج دوم و ایشون یه پسر دارن که حضانت با مادرشه من از روز اول بهش گفتم هیج راه ارتباطی نباید با اون خانم باشه چون خط قرمز منه و گفت قبول چون پسرش گوشی داره و دوساله با اون زن حرفی نزده ماهی دوبار هم میبینه که دوباره با خودم رفته در خونه اون زن

تا دیشب گفت میخوام برم خونش تا دوچرخه اش رو ببرم تعمیر کنه ازش خواستم منو ببره گفت نه نمیشه منم اول هیچی نگفتم بعدش نمی دونم چیشد از کوره در رفتم بهش گفتم چرا بدون من میری در خونه اون زنیکه و خشن وار به پام و پیشونیم زدم قبول کرد نره ولی برای اولین باز بهم فهش داد و گفت از چشمم افتادی منم آخر شب ازش معذرت خواهی کردم آشتی هستیم اما سرد حرفاش خیلی برام سنگین بود

باید چیکار کنم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو مگه مادره شوهرت هستی میخای پاشی باهاش بری در خونه ی اون زن ک یوقت شوهرت دس از پا خطا نکنه 

مگه لولو سر خرمن هستی 

ول کن بابا 

شوهرت بخاد خیانت کنه یجوری بیرون کاراش می کنه ک تو نفهمی 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

ولی هرکی طلاق میگیره زنیکه محسوب نمیشه

حساس نشو اگه میخواستش طلاقش نمیداد بهر حال شرایط رو میدونستی و برخورد با خانم سابقش بخاطر بچه اجتناب ناپذیره 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

کارت مسخره بوده

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.