2777
2789

پختن غذای خوب ، ناز و عشوه و مظلوم نمایی ، پریدن توی بغل و...معذرت خواهی مجدد و اینکه من چون خیلی دوستت دارم روت حساسم ، ببخشید درکم کن و.. بعدش که اوضاع خوب شد بهش بگو تو هم نباید اون حرف رو می‌زدی و در مورد اینکه میخواید در این مورد در آینده چی کار کنید حرف بزنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب حساسیتت خیلی احمقانه هست. مشخصه که پای بچه وسطه و نمیتونه قطع ارتباط کنه. به چی شک داری؟خودت داری ...

مگه گفتم نره من دوست ندارم تنهایی بره در خونه اون زن چه ربطی داره به قطع رابطه؟؟

من نگفتم نرو گفتم باهم بریم اصلا دخالت نمیکنم تو مسائل پدر پسری 

چرا با هم برید؟ داری حس بدی به همسرت میدی. به جای این که به زخمهای قلبش مرحوم بذاری و باعث آرامش باشی، داری تو هم داغونش می کنی

خوب وقتی که از اون خانوم بچه داره عادیه که باهاش حرف بزنه.شما که اینقدر حساسی چطور راضی شدی با مردی ...

بهش گفتم قبل ازدواج من حساسم و قبول کرد و مطمئنم حرفی نمیزنن باهم

مگه گفتم نره من دوست ندارم تنهایی بره در خونه اون زن چه ربطی داره به قطع رابطه؟؟

خب الان بحث سر اینه که اصلا چرا باید باهاش بری؟این رفتار از پایه غلطه. حالا ما در حد راهنمایی گفتیم. خودت می دونی

مادرش اجازه نمیده هر ازگاهی بچه بیاد خونه شما؟ مثلا یک روز بمونه بره

من مشکلی ندارم ولی تا حالا پیش نیومده باهاش رفتیم تا خونه مادربزرگش یه روز موندیم 

من مشکلی ندارم ولی تا حالا پیش نیومده باهاش رفتیم تا خونه مادربزرگش یه روز موندیم 

به نظرم بیاد خونه خودتون خیلی بهتره هر از گاهی یک روز بمونه

اینجوری هم همسرت بچشو میبینه هم شما حداقل همیچو میبینی و خیالت راحته

بازم بستگی ب شرایطتت داره عزیزم

به نظرم بیاد خونه خودتون خیلی بهتره هر از گاهی یک روز بمونه اینجوری هم همسرت بچشو میبینه هم شما حدا ...

بخدا من مشکلی ندارم اصلا فقط نمیخوام تنهایی بده در اون خونه خواسته زیادیه یعنی 😪

بخدا من مشکلی ندارم اصلا فقط نمیخوام تنهایی بده در اون خونه خواسته زیادیه یعنی 😪

نه عزیزم خواستت منطقیه

منم جای شما باشم احتمالا دوست نداشته باشم

ولی خب باید بشینی دو دوتا چهار تا کنی و با این قضیه یجوری کنار بیای این بچه تا ابد هست و روابط بین اونا احتمالا همیشه باشه به هرحال بچه بزرگ‌میشه مشکلاتی داره همسرتون و اون خانم باید باهم در ارتباط باشن تا مشکل اون بچه رو حل کنن.این مسائل جزو جدایی نشدنی زندگی شما هستن.