2777
2789
عنوان

حشرات ...

127 بازدید | 17 پست

سلام دلیل اینکه وقتی ی حشره نیش میزنه و ما نمی‌فهمیم به این دلیله که حشرات نیششون چند تا زبون داره یکیشون بی حس میکنه و بعد از نیش زدن متوجه میشم 

❌ بیشتر حشرات ماده خون میمکن برای اینکه زاد و ولد کنن اما نر ها نیش نمی‌زنن.

حشرات خون انسان رو همینجوری رقیق نمیتونن جذب کنن دستگاه ذوب خون دارن در بدنشون 

و همه آدما رو نیش نمی‌زنن باید خونی باشه که با حشره سازگار باشه 

روی کمر حشرات موجوداتی میکروسکپی هم زندگی میکنن که از خون حشره تغذیه میکنن که این نکته تو قرآن اومده

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🤣🤣🤣🤣 اگه بی حس نمیکردن که کشته میشدن 

آره والا..ولی یه بار یه پشه از این کوچولو ها که پاهاشون درازه رو دستم بود داشت خون میخورد دردم داشت تحمل کردم تا بخوره بره دلم نیومد بکشمش🤣🤣

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
آره والا..ولی یه بار یه پشه از این کوچولو ها که پاهاشون درازه رو دستم بود داشت خون میخورد دردم داشت ...

🥺🥺گوگولی 

من ببینم خونشو میریزم چون وقتی آدم میخواد بخوابه این مورمور شدن جای نیش حال ادمو میگیره 

🥺🥺گوگولی  من ببینم خونشو میریزم چون وقتی آدم میخواد بخوابه این مورمور شدن جای نیش حال ادمو م ...

آره درد بعدش واقعا اذییت میکنه..هروقت جایه نیش حشره خارش داشت و اذییت شدی یکم سرکه سیب بزن به پنبه بعد روی نیش رو بزن خارش کمتر میشه خیلی

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
آره درد بعدش واقعا اذییت میکنه..هروقت جایه نیش حشره خارش داشت و اذییت شدی یکم سرکه سیب بزن به پنبه ب ...

خونه مامان بزرگم یکم از گاه گل هاش مونده 

بعد من میرم از گاه گل ها میکنم خیس میکنم میزنم روی جای نیش خوب میشه