2777
2789
عنوان

یکم درد و دل😊

138 بازدید | 19 پست

من ۱۵ و ۱۶ سالمه راستش با خانوادم هم نمی تونم درد و دل کنم،خیلی هدف ها برای زندگیم دارم ولی نمیدونم چرا پدر مادرم حرف خودشونو میزنن با درس خوندن و شاغل شدنم مشکل دارن 

هی میخوان خودشون برام تصمیم بگیرن 

برای ازدواجم میگن که آدم عالی باشه چرا قبول نکنی 

منم نمیخوام ازدواج کنم تو این سن میدونم اجبارم نمیکنن ولی خیلی اذیت میشم که بهم میگن، منم آدمی هستم با کسی که دوستش ندارم اصلا قبول نمیکنم 

شما مادر هستین شما خودتون چه نظری دارین؟شما هم مثل مادر پدرم فکر میکنید؟😊

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 

دختر تو سن ۱۶ خواستگار های خیلی خوب و عالی نداره که میگن عالی بود ازدواج کن داشته باشه هم از خوش شانسیشه و آدم خوش شانسم کم اعتماد خانواده مثل یه هرم برعکسه که هرچی بیشتر پیش بره و اعتماد بیینن و رشد و پیشرفت خیالشون ازت راحت تر میشه سن حساسیه هم برا خودت هم برا خودشون درست بخون عزیزدلم راه زیاد داری 

اول شاغل شو بعد ازدواج کن 

اگرم آدم خوبی بود واقعا بازم شغل مورد علاقتو دنبال کن

این از من بهت نصیحت استقلال مالی یه زن خیلی مهمه حتی اگه شوهرش خیلی پولدار باشه از نظر  بعد روانی قضیه اهمیت داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر تو سن ۱۶ خواستگار های خیلی خوب و عالی نداره که میگن عالی بود ازدواج کن داشته باشه هم از خوش شان ...

ممنون به خاطر روحیه که بهم دادی من درسم رو ادامه میدم 😍

اول شاغل شو بعد ازدواج کن  اگرم آدم خوبی بود واقعا بازم شغل مورد علاقتو دنبال کن این از من به ...

ملاک من ثروت مند بود طرف نیست 

همین که اخلاق خوب داشته باشه و زندگیشو بچرخونه و عشق و محبت داشته باشه 

ولی درکل من الان نمبخوام ازدواج کنم 

و من می‌خوام شاغل بشم

اول شاغل شو بعد ازدواج کن  اگرم آدم خوبی بود واقعا بازم شغل مورد علاقتو دنبال کن این از من به ...

و اینکه خیلی ممنون جوابمو دادین من خیلی نیاز به درد و دل داشتم😍🥲

ممنون به خاطر روحیه که بهم دادی من درسم رو ادامه میدم 😍

فدای تو بشم حتما ادامه بده اگه درست خوبه میشه ضامن اعتماد خانواده کنکور رو عالی بده بتونی دانشگاه خوب قبول بشی ببیننن سر بلندشون کردی حسابی خوشحال میشن من خودم تو این موقعیت بودم رشد و پیشرفت که کردم اعتماد هم حاصل شد 

فدای تو بشم حتما ادامه بده اگه درست خوبه میشه ضامن اعتماد خانواده کنکور رو عالی بده بتونی دانشگاه خو ...

واقعا ممنون ازتون 

خدا نکنه😍❤️من بله حتما ادامه تحصیل میدم😊

حتما ادامه بده گل قشنگم فدات  کاری داشتی تگم کن تو تاپیکات

بازم خدا نکنه خیلی ممنون☺️ که بهم روحیه دادی واقعا خیلی واقعا میخواستم باهام درد و دل کنن ، با پدر مادرم اصلا نمی تونم در و دل کنم😢 ،منم حتما درسم رو ادامه میدم و تلاش میکنم برای هدف هام☺️☺️

بازم خدا نکنه خیلی ممنون☺️ که بهم روحیه دادی واقعا خیلی واقعا میخواستم باهام درد و دل کنن ، با پدر م ...

هروقت درد و دل خواستی منو تگ کن قشنگم 

اره آدم نمیتونه با مادر پدرش خیلی درد و دل کنه این طبیعیه گلم 

هروقت درد و دل خواستی منو تگ کن قشنگم  اره آدم نمیتونه با مادر پدرش خیلی درد و دل کنه این طبیع ...

چه خوب که سمت هستین بله حتما ممنون ازتون❤️☺️

فدات شم من همسن و سال خودتم دو سه سال بزرگ ترم فقط 

خدا نکنه عه واقعا☺️

من خیلی ناراحت بودم واقعا حرف هاتون خیلی برام خوب بود ممنون ازت😍

خدا نکنه عه واقعا☺️ من خیلی ناراحت بودم واقعا حرف هاتون خیلی برام خوب بود ممنون ازت😍

درخواست دوستی دادم دلت گرفت بهم پیام بده عزیزم 

عزیزدل منی خوشحال شدم واقعا رشتت چیه گل دختر