2777
2789

شبیه هسته زردآلو هس ولی یکم سم داره اگه بارداربن احتياطا استفاده نکنین 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبیه هسته زردآلو هس ولی یکم سم داره اگه بارداربن احتياطا استفاده نکنین 

البته فکر کنم سمش یا نمگ و یک سری فرایندها می گیرن ولی اگرم می خواین استفاده کنین با مشورت پزشک باشه بهتره 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
ممنونم....

خواهش می کنم عزیزم 💙 

مممنونم عزیزم کرمون خییییییلی خوبه ما هرسال که میریم مشهد یه دور تو کرمون میزنیم از همه بهتر لهجه قش ...

قربونت برم لطف دارید شما.اومدی این سمتا بیا خونه مون در خدمتتون باشیم😍😍سیرجونم.....

خدایا شکرت💐🙏