2777
2789
عنوان

خانوما بیاید بهم مشورت بدید بنظرتون این مورد برای ازدواج چطوره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 33 پست

اگر به نظرت همه چیزش خوبه چهره برات عادی میشه مثل چهره اعضای خانوادت که برات عادی هستن.  فقط همونقدری چهره خوبی داشته باشه که ازش بدت نیاد کافیه.  بیشتر به اخلاقش توجه کن.  اخلاق خیلی مهمه.  دروغ گو نباشه.  خشن نباشه.  خسیس نباشه.  بددل نباشه.  دهن بین نباشه

اگه مشکلت فقط قیافشه،الکی مردد نباش،قیافه به دلت بشینه کافیه در اینحد،اما اگه کلا خوشت نمیاد و بدلت نمیشینه نه،اون بحثش جداست

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو این مرد ایرادی نمیبینم

اگه از نظر اخلاقی اوکی هست و تحقیقات کامله

قبول کن 

بعدشم دختر چهارده ساله هم دیگه تو این شرایط خیلی چهره چهره نمیکنه 

در ضمن آدم های قد بلند خوشتیپ هستند و سبزه بودنش هم به خاطر اینکه کار می‌کنه آفتاب سوخته میشن آقاس

بهتر ، بذار تو سفید باشی 😄

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️

ضمنا تا تولیدیشو نزنه و کار وبارش تثبیت و مشخص نشده فعلا عقد نکنید تو مراحل آشنایی باشید،خوب دقت کن در مرحله اشنایی،این دوره واقعا صرفا جهت آشناییه حواست جمع باشه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

بدون شوخي قيافه خيلي مهم نباشه برات زشت و بدريخت نيست خيلي هم بخواد خوشگل باشه خودت اذيت ميشي اخلاق وضعيت اقتصادي و اينكه خانواده اش خيلي مهمن همين خانواده ها بعضي وقتا زندگي آدمو متلاشي ميكنن من الان دوست دارم شوهرم كچل و زشت بشه 😉

ضمنا تا تولیدیشو نزنه و کار وبارش تثبیت و مشخص نشده فعلا عقد نکنید تو مراحل آشنایی باشید،خوب دقت کن ...

گفت میخوام تولیدیم رو بزنم و کلا اهل هدف گزاری و برنامه ریزیه ولی حالا اومدیم تا یه سال دیگه شایدم بیشتر طول کشید پروسه تولیدی زدنش نمیتونم که تا اون موقع تو دوره آشنایی بمونم تو ازدواج سنتی همچین امکانی نیس فوقش یکی دوماه رفت و آمد خانوادگی داشته باشیم دیگه..

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩