2777
2789

سلام صبحتون بخیر من یه خواستگار دارم که ۳۵ سالشه و مهندس و تو کاره مبلمانه و میخواد بزودی تولیدی خودشو بزنه خونه و ماشین و یه تیکه زمین هم داره از خونوادش هم بدم نیومد آدمای خوبین و از قضا آشنا هم دراومدن یجورایی ، ظاهرش معمولی قد بلند و سبزس اهل کار و برنامه ریزی هم هست ولی من یکم بخاطر چهرش دودلم زشت نیس ولی قشنگ هم نیس کلا خیلی آدم دو به شکیم تو مسأله ازدواج چیکار کنم بنظرتون؟خودمم ۳۰ سالمه و لیسانس دارم چهرمم معمولیه...

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش آشنا شو میخوای از روی قیافه تصمیم بگیری؟

نعععع،، خب معلومه که باید آشنا بشیم ولی من کلا بخاطر چهرش دودل بودم که ادامه بدم یا نه قراره یه جلسه دیگه بیان

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩

ببین من کلا معتقدم طرف اخلاقش خوب باشه با رفتارش بتونه دل ببره همون قیافه معمولی یا زشت هم بنظرت نمکی یا جذاب میاد 

یه مدت کوتاه بهش فرصت بده ببین اخلاقش چجوریه بعد تصمیم بگیر