2777
2789

برگشته میگه قرارداد شرکته ۵ سالس چیکار کنم برم یا نه ؟؟

تو مرحله اشنایی خانواده هاییم

منم با خانوادم مشورت کردم گفتم هیچ تضمینی نیست ۵ سال بمونم که ایا برگردی یا برنگردی   

اقا بهش برخورده که تو متعهد نیستی من بخاطر تو دارم میرم کارگری که با سرمایه برگردم بعد تو هنوز پامو نذاشتم دم از ازدواج با یکی دیگرو میزنی :/ 

من بد گفتم ؟؟ یا اینکه مراسم عقدو بگیریم باهم بریم یا اینکه من ۵ سال نمیتونم منتظر بمونم که نامزد خیالیم برگرده ازدواج کنیم والاااا 

ایح نلایک  وزن اولیه ۸۹💀 هدف اول ۸۵✅، هدف دوم 81 ✅، هدف سوم ۷۸ ✅ هدف چهارم ۷۵🚧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهم برید

میگه انقدری پول ندارم که عروسی بگیرم بعد بریم   

تو نامزدیم بابای من مخالفه که من پاشم باهاش برم 

درست ميگي

بيخود ناراحت شده

بهش بگو اگه بخاطر من هست نميخاد بري من راضي ام ب همين كاري ك اينجا داشتي و ميخاستم با همين كار بهت بله بگم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

مگه میخواد هر پنج سال همونجا بمونه بدون برگشت؟  خوب تو این پنج سال رفت و آمد هم داره  حالا تو بزار بره اگه دیدی برنگشت بعد ی فکری بکن هنوز ک نرفته  و ن ب باره ن ب دار تو اینطوری حرف زدی 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قرار نیست که بره دیگه بر نگرده ...

احتمالا در حال رفت و آمد میشه ...ولی میتونید نامزدیتون رو رسمی کنید تو اون فاصله هم آقا بره کار کنه بازم مرخصی بعد بیاد عقد کنید تا اونجا هم پاش محکم بشه بتونه شمارو ببره با خودشو گرنه تو این گرونی دلار و گرونی دبی وقتی خودش هنوز نمیدونه با خودش اونجا چند چنده تو رو ببره کجا ....

حرف ت کاملا درسته.از کجا نعلوم اون اونجا نره پی کسی دیگه تو هم بشینی ادکی مناطر یا باهم یا نره یا بر ...

دقیقا 

همش ام میگه اونجا صفاسیتیه پس یعنی هدفش کار نیست ۵ سال میخواد بره علافی 

میگه انقدری پول ندارم که عروسی بگیرم بعد بریم     تو نامزدیم بابای من مخالفه که من پاشم ...

عزوسي مختصر بگير

يا اينكه عقد كن و تو برو باهاش بعدش بيايد ي عزوسي بگير

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
درست ميگي بيخود ناراحت شده بهش بگو اگه بخاطر من هست نميخاد بري من راضي ام ب همين كاري ك اينجا داشت ...

اره بخدا منم میگم بمون باهم کار میکنیم اصلا . میگه نه با این حقوق بخور نمیر من نمیتونم