2777
2789
عنوان

بچه هاتون ساعت چند بیدار میشن؟

594 بازدید | 41 پست

معمولا شب ها بین ۹ونیم تا ۱۰ میخوابونمشون

ساعت ۷  صبح بیدارن هردو. (۵ ساله و ۲ونیم ساله)

ولی شب حتی دیر هم بخوابن مثلا ساعت ۱۲ یا ۱.  باز ۷ بیدارن🥲🤧

بچه های شما کی میخوابن کی بیدار میشن؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

5صبح مخم هنگه

نگوووو...  چند سالشه؟ هروز ۵ ؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بچه خواهرم خونه مامانم میاد شش بیداره 

خونه خودشون تا نه و ده خوابه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

۶ماهشه ۱۲میخوابه 

۱۱بیدار میشه😐😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

شبها دیر بخوابه صبح ها دیر بیدار میشه و همینطور برعکس 

بچه های شما ساعت بدنشون شاید تنظیم شده یا از گرسنگی این ساعت بیدار میشن 

یادمه بچه من وقتی شیر میخورد سر ساعت ۵ صبح بیدار میشد بر حسب عادت تا شیر بخوره حتی اگه دو ساعت قبلش خوابیده بود 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

سلام مغز عادت میکنه به زمان خاص برای همین هفت صبح بیدارند

پسرم رو شش و ربع صدامیکردم میرفت مدرسه تا سه و نیم طهر شب هم بین ده و نیم تا یازده میخوابید

ازامروز دیگه ده و نیم صبح امتحان میده میاد خونه تا۲۲ خرداد

و صبح ساعت نه و نیم بیدارش میکنم

اصلا ظهرا نمیخوابه بچه بود تا سه سالگیش میخوابید دیگه کنارخونه مون ساختمون سازی شد و سرو صدا و خوابش پرید

خودمم ظهرا عادت ندارم بخوابم 

شما سختته بچه هات رو ساعت دو ونیم بخوابون دو هفته صبح ساعت نه و نیم بیدارمیشند قبلش هم باید خوب خسته شده باشند

یازده شب میخابه تا یازده صبح خوابه

ظهرا میخوابه؟

بچه های من بزرگن ، دخترم که دبیرستانیه شبا ۱۱ می‌خوابه ، صبحا ۶ بیداره ،،، ولی پسرم که دبستانیه فرقی نداره شب چه ساعتی بخوابه صبحا ۱۰ بیدار میشه  ،،،خداروشکر مدرسه تعطیل شد ، موقع بیدار شدنش یه دور من و سکته میداد