2777
2789
عنوان

اشتباه کردم ژلیش کردم چکارکنم؟

226 بازدید | 15 پست

من عید جوگیییرشدم ژلیش کردم چه ناخونایی  داشتم خوشگل بلند کشیده الان ناخونام یک میل بلند میشه میشکنه  سستخ عید گذاشتم الان دیگه خردادیم  من چکارکنم ناخونام برگردن به قبل؟؟

هیچی، ریموو کن.. باید صبر کنی کلا اون سوهان کشیده ها بلند شن و بگیریشون

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ريمو نكنيا!! بدتر ميشه بزار خودشون رشد كنن كم كم بلند ميشن ميشن مثل سابق ولى كاشت خيلى بهتره من الان ٨ ساله همش كاشته ناخونام

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 
هفته دوم همشونو ریمو کردم سه ماهه ناخونای نازم خرابن چیز دیگه ای نمونده اونجایی که سوهان دارن بیان ب ...

خب چرا ريمو كردى بدتر شدن كه

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 

دقیقا منم حدود یک هفته قبل عید ناخن کاشتم الان ناخونام دوحالتن اونا که تازه دراومده ضخیم خوبن اما قبلیا که سوهان کشیده خیلی بدشدن 

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
ريمو نكنيا!! بدتر ميشه بزار خودشون رشد كنن كم كم بلند ميشن ميشن مثل سابق ولى كاشت خيلى بهتره من الان ...

کاشت افتضاحه کلا هرچی روناخن ناخونو نابود میکنه.اتفاقا هفته دوم عید ریمو کردم ولی هنوز آنچنان خوب نشدن

هفته دوم همشونو ریمو کردم سه ماهه ناخونای نازم خرابن چیز دیگه ای نمونده اونجایی که سوهان دارن بیان ب ...

خب دیگه، اون سوهان خورده ها برن درست میشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اصلا طاقتشونو نداشتم کدر شده بودن ولی اون اوج افتضاحشون گذشت الان یکم جون گرفتن ولی بازم دستام زشت ش ...

من یه بار کاشتم پشیمون شدم رفتم ریمو کردم ژلیش کردم بازم پشیمون شدم بازم ریمو کردم و گذاشتم بلند شه ناخون خودم باشه پدرم دراومد یه مدت ولی خدارو شکر گذشت الان دیگه گی بخورم بخام بخارم یا ژلیش کنم  توام تحمل کن تا بگذره