2777
2789
عنوان

چيكار كنم شوهرم مث بچه ى آدم حرفشو بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 30 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خيلى بده احساس ميكنم من مردم اون زنه

خیلی از بار مسئولیت هام‌رودوش من هست

محبت کلامی هم ک لاله کلا

بلد نیس اصلا خسته تم نمیتونم دیگ سمتش برم همیشه حتی درخواست هاام از سمت من بوده توف ب زندکی ک دارم میکنم

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
خیلی از بار مسئولیت هام‌رودوش من هست محبت کلامی هم ک لاله کلا بلد نیس اصلا خسته تم نمیتونم دیگ سمت ...

دقيقا اين حرفا رو امروز من ب خودم زدم بعضى وقتا شك دارم اصن دوسم داره يا نه بعد ميبينم با مامان خودشم همينطوريه

ببین یه چیزی بگم  توی کتاب مردان ونوسی نوشته  مردها غار تنهایی دارن  گاهی باید فرص ...

نه فکر نمیکنم مدل شوهره استارتر رفتن تو غاره تنهاییشون باشه،

بیستر لوس بازیو ادا و جو گیری و اطواره،

شوهره منم اینجوریه،

به خاطره همون میدونم تو غاره تنهایی رفتن چیه ،ادا اصول در آوردن و چیه،

شخصیت های ناپخته اینجوری ان،استارتر باید آگاهانه و با زیرکی تربیتش کنه البته اگه تازه ازدواج کردن که خییلی خوبه اما اگه چند سال بگذره سخته اما بازم شدنیه

اين غارنشينه عزيزم گه گاه بود من موردى نداشتم

بله آدم های عمیق تر مدت غارنشینیشون بیشتره 

باید مدارا کنی باید خودت شرایط رو مدیریت کنی 

باید بحث های جالب یا بازی هایی ایجاد کنی که ناخودآگاه شرکت کنه . 

از طرفی اینم بگم فکر نکن اینکه هر دفعه بیاد بهت بگه از فلان کارت ناراحت شدم خیلی خوبه و تکلیفت مشخصه . 

الان همسر من جوریه که کوچکترین رفتار ناشایست یا حرف من رو بهم گوشزد می‌کنه و میگه که فلان کارت باعث ناراحتیم شده . 

این منو خیلی اذیت می‌کنه . 

گاهی مثل امشب که منتظر بودم بابت فلان جمله ی ناخواسته ام بیاد بهم بگه فلان و بهمان ، اما فراموش می‌کنه 

نمیدونی چه نفس راحتی میکشم . 

خیلی همدیگه رو دوست داریم 

اما واقعا ایراد گیری ها و زود برخوردن هاش و تذکراش برام خیلی سخته تحملش

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
دقيقا اين حرفا رو امروز من ب خودم زدم بعضى وقتا شك دارم اصن دوسم داره يا نه بعد ميبينم با مامان خودش ...

برای منم‌کلا خانواده خشکی هستن‌همه شون زیاد باهم‌حرف نمیرنن من تو‌خونه شون‌مثل دلقک باید حرف بزنم اونا گوش بدن‌و بخندن 

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
بله آدم های عمیق تر مدت غارنشینیشون بیشتره  باید مدارا کنی باید خودت شرایط رو مدیریت کنی  ...

اخه من واقعا زندگى اروم و بدون چلنج دوس دارم اگ بدونم خط قرمزش چيان تلاش خودمو بيشتر ميكنم اما هر مسئله كوچيكى رو فرض كن همسرت يه هفته داستان كنه آدم خيلى اذيت ميشه، و اينكه من بخدا سرد شدم گرم شدم منتشو كشيدم ولش كردم به امون خدا ديگ بعد چند سال خسته شدم حقيقتا

امروز فك ميكردم دو هفته ولش كنم با مامانم برم مسافرت يكم از اين محيط دور شم تو هفته اخير دومين بارشه بچه بازى درمياره

برای منم‌کلا خانواده خشکی هستن‌همه شون زیاد باهم‌حرف نمیرنن من تو‌خونه شون‌مثل دلقک باید حرف بزنم او ...

دقيييييقا دقيييييقا هر وقت ميرم خونشون حس ميكنم مليجك دربارم بخدا من نباشم از ديوار صدا در مياد از اينا صدا در نمياد تهه محبتشون به همديگه فلانى جانه، منم شوهرم خيلى بخواد بهم محبت كنه ميگه مهگل جان اولا فك ميكردم چه خانواده مودب و بافرهنگين 😭😭😭😭😭

اخه من واقعا زندگى اروم و بدون چلنج دوس دارم اگ بدونم خط قرمزش چيان تلاش خودمو بيشتر ميكنم اما هر مس ...

ببین پیام نده 

نامه کاغذی براش بنویس و یک مسافرت دو سه روزه برو (البته اگه باعث ناراحتیش نمیشه)

توی نامه همش غر نزن 

اول از خوبیاش که برات ارزشمند هستن بگو 

بعد بگو خیلی دلم میخواد برای حفظ حال و هوای خوب بین دو تامون تلاش کنم . با شفاف سازی کمکم کن و فلان .....

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
دقيييييقا دقيييييقا هر وقت ميرم خونشون حس ميكنم مليجك دربارم بخدا من نباشم از ديوار صدا در مياد از ا ...

اتفاقا اندازه ی مورچه نمیفهمن والا ۵ ساله عروسشونم ی شاخه گل ازشون نگرفتم 

خودم برای روز مادررو‌پدر هدیه میگیرم براشون‌اونااصلا من و ادم حساب نمیکنن بالاخره منم مادرم باید برای من ی ش و رت بخرن هدبه لااقل

من ک قید شو زدم میگم ولش کن بزار این ۴ سواهم بگذره تموم بشه بره 

ببین پیام نده  نامه کاغذی براش بنویس و یک مسافرت دو سه روزه برو (البته اگه باعث ناراحتیش نمیشه ...

باعث ناراحتيشم بشه بايد برم من ديگ ب اينجام رسيده نرم جنگ جهانى راه ميندازم، گفتم اين سرى باز خودمو كوچيك نكنم محلش ندم خودش بياد بام حرف بزنه بعد بهش اشاره كنم اينطورى بهتر نيس؟ يكم ك احساس خطر ميكنه خودش مياد منت كشى معمولا

اتفاقا اندازه ی مورچه نمیفهمن والا ۵ ساله عروسشونم ی شاخه گل ازشون نگرفتم  خودم برای روز مادرر ...

ببينم من توم يا تو منى، اتفاقا منم يكى از معضلات اساسيم باشون اينه اصلا احترام گذاشتن بلد نيستن يه سوغاتى بيارن يه هديه اى بدن، هر چيم سعى كردم يادشون بدم خودم هديه ببرم سوغاتى ببرم غذا بپزم بگم ديدم هوس كرديد براتون اوردم انگار نه انگار، من مادرم اينا خيلى آداب دانن چند بار دعوتشون كردن يه بار پس ندادن دعوتشونو

ببينم من توم يا تو منى، اتفاقا منم يكى از معضلات اساسيم باشون اينه اصلا احترام گذاشتن بلد نيستن يه س ...

ای بابا پسر عموی جوونم مرد ۳۰ سالش بود ی تسلیت نگفتن دختر حتی نیومدن مسجد