2777
2789

خيلى كم حرفه خيلى هر وقت با هم صحبت ميكنيم نود درصد موارد متكلم وحده منم، بعد اگه از چيزى بدش بياد يا ناراحت شه مستقيم نميگه فلانى از اون كارت يا حرفت خوشم نيومد كم حرف ميشه كنايه ميگه من يه هفته بايد زيرزبونشو بكشم ببينم چشه يه ميليون بار بهش گفتم من علم غيب ندارم از هر چيزى خوشت نمياد بگو ولى اصن به گوشش نميره منم هر وقت سرد ميشه چون درست بيان نميكنه به همه چى خودم شك ميكنم، از مشكلاتش اصلا حرف نميزنه تو خودش ميريزه من از تغيير مودش ميفهمم يه چيزيش شده، ابراز محبت و اينام كه كلامى اصلا🥲 ديگه خسته شدم ارتباط گرفتن باهاش خيلى سخته حالا هر وقت من سرد ميشم و مثل سابق نيستم خيلى خوب ميشه نميدونم اصلا چيكار كنم🥲

اصلا برات مهم نباشه و تحویلش نگیر و ازش نپرس چی شده و چرا ناراحتی و یا حتی بهش اعتراضم نکن که چرا حرف نمیزنی و من از کجا باید بدونم و اینا ،

اگه بگی بیشتر میره تو جووو و برات ادا در میاره

برات مهم نباشه کم کم ادااطواراشو میزاره کناره و مثل آدم زندگی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا برات مهم نباشه و تحویلش نگیر و ازش نپرس چی شده و چرا ناراحتی و یا حتی بهش اعتراضم نکن که چرا حر ...

كارش زياده همون مدت كمى ام كه خونس اگ سرد باشه من عملا مجردم براى رابطه خوبه مرتب زمان رابطه و يكى دو ساعت قبل و بعدشم خوبه اما زمان عادى ارتباط گرفتن باش سخته، اما درست ميگى دوباره از ديروز يه طورى شده امروز اصلا باش حرف نزدم منم تا خودش بگه چشه

كارش زياده همون مدت كمى ام كه خونس اگ سرد باشه من عملا مجردم براى رابطه خوبه مرتب زمان رابطه و يكى د ...

نه که خیییلی هم تابلو بهش بی محلی کنی،اینجور شوهرا یه کم جو گیرن اونوقت اونم میره تو جو بی محلی و قهر منظورم اینه کلا عادی باش و ادا اطواری مسخره اش و حدی نگیر،تو قیافه بری اونم جو گیر مبشه میره تو قیافه،

دقيقا انگار يه بچه ى لوس دارم جاى شوهر!😢

هر چقدر این ادا و اصولاش و بزرگ کنی و هی درموردش باهاش حرف بزنی شوهرت بیشتر جو گیر میشه ها،

حواست باشه،

تو خونه ام فاز افسرده هارو نگیر که انگاری منتظری اون بیاد و باهات بگو بخند کنه تا دلت واشه،

خودت باش،خودتو مشغول کن ،تا این رفتاراشو کنار بزاره،

آگاهانه این اداهاش و ندیده بگیر

وای دقیقا مثل شوهر من امروز ناراحت میشه۵ روز دیگ دلیل شو ب بدبختی باید بفهمم

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
دقيقا انگار يه بچه ى لوس دارم جاى شوهر!😢

همینی که خانوم بالایی راهنمایی کرد بهترین راهه

با پنبه سر بریدنه 

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   
هر چقدر این ادا و اصولاش و بزرگ کنی و هی درموردش باهاش حرف بزنی شوهرت بیشتر جو گیر میشه ها، حواست ب ...

مرسى عزيزم اره ديگ برنامه همينه بايد ادب شه واقعا حوصلمو سر برده، كلا هم هر وقت من سر مسئله ديگ ايم پكر بودم محبتش و توجه ش و حرف زدنش خيلى بيشتر ميشه اما هر وقت سرحالم اون انرژيش پايينه

ببین یه چیزی بگم 

توی کتاب مردان ونوسی نوشته 

مردها غار تنهایی دارن 

گاهی باید فرصت بدی توی غار خودشون آرام بگیرن 

بعد که به یه ثباتی رسیدن خودشون عادی میشن . 

رفتن داخل این غار می‌تونه علت های مختلفی داشته باشه 

مثلا فشار محیط کاری . نگرانی اقتصادی . بحث با همکار 

یا حتی دیدن یه کلیپ ناراحت کننده . 

این فرصت غار تنهایی رو نباید از مرد دریغ کرد و پاپیچش شد . 

دلایل استثنا مثل دلخوری یا بحث دو نفره بحثش جداست

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
برید مشاور ب مشاوره هم بگو قبلش اینو درستش کن مشاور نتونست ببرش ضریح امام رضا، ک خودش شفاش بده

مشاور؟؟ اين فك ميكنه نعوذ بالله خداست اينقد ادعاش ميشه ميگه مشاور كيه