2777
2789
عنوان

بنظر شما حق با کیه

85 بازدید | 6 پست

مادرشوهرم همیشه دختراشو جمع میکنه دور خودش به من اصلا نمیگه توام بیا پیش ما باش.بعد میگن دعوت نمیخاد خودش بیاد.خوب منم روم نمیشه همینجوری برم.چون خودشون انتظار دارن برای شب نشینی هم من دعوت کنم بیان.مثلا امروز جمعه بود شوهرمم سرکار بود.کلی مهمون بود خونشون به من اصلا نگفتن برم اونجا.درصورتیکه محاله من مهمون داشته باشم اونارو دعوت نکنم.

شماام مهمونی بده و دعوت نکن 

اگر بدون اطلاع اومدن بدون که توی رفتلرشون با شما ام ننظوزی نداشتن و کلا عادتشونه 

اگر نیومدن و بعد بهتون گفتن دعوت نکردین.  

رک و واضح بگید شماام دعوت نمیکنید بهم میگید دعوت لارم نیست.  

منم مول خودتون رفتار کردم. 

بسته بالای سر گیسوان  چه هیبتی‌ست!  کشته اند هر که را راوی جنایتی ست🌱🕊

به نظر من اشتباه میکنی هر دفعه مهمون داری دعوت شون میکنی و انتظار داری اونا هر وقت جمع هستن بهت بگن

اگر دعوت میکنی به خاطر علاقه انجام بده که ازشون ناراحت نشی

شاید واقعا دوست ندارن بهت بگن و فقط واسه اومدن خونتون میخوانت

یا اینکه واقعا نظرشون اینه باهم یکی هستید و نیاز به دعوت نیست

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماام مهمونی بده و دعوت نکن  اگر بدون اطلاع اومدن بدون که توی رفتلرشون با شما ام ننظوزی نداشتن ...

آفرین منم میخام همین رفتارو کنم ولی شوهرم نمیذاره.نفر اول مامانشو دعوت میکنه بیاد اینجا.منم امشب حسابی باهاش دعوا کردم.گفتم تو منو کوچیک میکنی.

به نظر من اشتباه میکنی هر دفعه مهمون داری دعوت شون میکنی و انتظار داری اونا هر وقت جمع هستن بهت بگن ...

من حق دارم ناراحت بشم؟یا حساسم.چون خانوادم پیشم نیستن احساس تنهایی میکنم.

من حق دارم ناراحت بشم؟یا حساسم.چون خانوادم پیشم نیستن احساس تنهایی میکنم.

حق داری عزیزم

ولی به نظرم روی خودت کار کن که برات مهم نباشه رفتارشون چون عوض نمیشن و فقط خودت اذیت میشی

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.