2777
2789
عنوان

اختلاف سنی هجده سال

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 36 پست
من از شوهرم ۱۱ سال کوچیکترم ، مرد خوبیه مهربونه ولی خوب من هنوز یه سری نیازام خیلی قویه ولی اون رو ب ...

اختلاف سنی شش سال به نظرم ایده اله!نه؟

چشمات رو ببند،نفس عمیق بکش،لبخند بزن،و اینو بدون که «میتونست از اینی که هست،بد تر باشه!»زندگی ادامه داره...✨🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بین ۴ تا ۷ معمولا ولی خوب از خیلی جهات باید سنجیده بشه فقط به سن نیست

میشه بگین مثلا چی؟؟

چشمات رو ببند،نفس عمیق بکش،لبخند بزن،و اینو بدون که «میتونست از اینی که هست،بد تر باشه!»زندگی ادامه داره...✨🍀

اصلا زیربار همچین ازدواجی نرو، تو الان اول جوونیته، برای همه چی ذوق داری ، ولی اون جوونیشو کرده فردا پس فردا بعده ازدواج میای پیشش با هیجان یه چیزیو تعریف کنی یا با کلی ذوق بگی فلان کارو انجام بدیم برمیگرده میگه خوب که چی😐(اونوقت میگی من برا چی با این پیرمرد ازدواج کردم😂) همینجور کم کم ذوقت برا همه چی کور میشه و تو ۲۰ سالگیت مجبوری مثل یه فرد ۳۰ و چندساله جاافتاده رفتار کنی ، تازه این فقط یه چشمشه 

نکن از من گفتن

میشه بگین مثلا چی؟؟

از نظر فرهنگی، اعتقادی، آداب و رسوم، اخلاق و نوع شخصیت، از بعد مالی، هدف که هردو دارن، خواسته ها  خیلی زیاده عزیزم  ، از نظر من ۱۸ سالگی اصلا سن مناسبی برا ازدواج نیست اذیت میشه آدم

اصلا زیربار همچین ازدواجی نرو، تو الان اول جوونیته، برای همه چی ذوق داری ، ولی اون جوونیشو کرده فردا ...

تشکر از همگی😁❤️

منصرف شد به کل،تازه با کمک هم یه تومار واسه رد کردنش(به بهترین شکل ممکن!)نوشتیم منتظریم فردا بشه بفرسته براش😂💔