2777
2789
عنوان

اختلاف سنی هجده سال

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 36 پست
پس اصلا ادامه هم نده  مامان بابای من ۱۲ساله مامانم میگه اون اون که عادی بوده الان میفهمم چقدر ...

بهش میگم

میگه درست،ولی دختر خالش با شوهرش اختلاف سنیشون دو ساله،انقدر بحثو دعوا دارن توزندگیشون خدا میدونه

ار طرفی یکی هم هستاختلاف سنیشون شش،یا هشت سالع،اونام زندگیشون پر از مشکله!

میگه سن مهم نیست،مهم اخلاق دوتا ادمه!

چشمات رو ببند،نفس عمیق بکش،لبخند بزن،و اینو بدون که «میتونست از اینی که هست،بد تر باشه!»زندگی ادامه داره...✨🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگم میگه درست،ولی دختر خالش با شوهرش اختلاف سنیشون دو ساله،انقدر بحثو دعوا دارن توزندگیشون خدا ...

بله لزوما اختلاف سنی کم بدون مشکل نیست ولی هیچ ربطی به موضوع نداره واقعا

از اساس اخلاق آدم ۱۸ساله به ۳۵ساله نمیخوره جانم

دو نسل متفاوته 

البته اون میفهمه میخواد تو رو راصی کنه

اگر نمی‌فهمه که کلا از ازدواج چیزی نفهمیده

ببخشید واقعا نطر خوبی نسبت به آدمی که میره خواستگاری دختری با این اختلاف سن ندارم 

اگر پول مدنظرته باهاش ازدواج کن

اما اگر شور و شوق جوونی میخوای فعلا بچه نمیخوای گشت و گذار فراوون و دیوونه بازی میخوای با این ادم و این سن نمیشه حتی اگر به زبون بگه هم بعد یه مدت زود از حوصله میوفته

فقط فقط فقط خواستم بدونم کسایی که اختلاف سنی خیلی بالایی دارن،نظرشون چیه! خودم دوست ندارم الان ازدو ...

عمو و زنعموی من در این حد اختلاف سنی دارن اصلا انگار تو دوتا دنیای متفاوتن و به هم نمی خورن

پسره عقل نداره میخواد بچه سال بگیره ازش دوری کن

میگه تو تهران دختر خوب گیر نمیاد،همه خیلی توقعین

دوست من تهرانی نیست

چشمات رو ببند،نفس عمیق بکش،لبخند بزن،و اینو بدون که «میتونست از اینی که هست،بد تر باشه!»زندگی ادامه داره...✨🍀

پنج شنبه بعد قراره پسره از تهران بیاد دختره رو ببره بیرون باهم حرف بزننو اینا باهم اشنا بشن!

دختره هم گفته باشه(بلکه رو در رو گفت نه شاید پسره ول کرد)

به نظرتون چطور بهش بگه نه که ناراحت نشه؟

من از شوهرم ۱۱ سال کوچیکترم ، مرد خوبیه مهربونه ولی خوب من هنوز یه سری نیازام خیلی قویه ولی اون رو به ضعفه، خب هردو اذیت میشیم، بنظرم خوب نیست انقد فاصله سنی، دختر ۱۸ ساله تو اوج احساسه، مرد ۳۶ یه زندگی آروم و میخواد،

میگه تو تهران دختر خوب گیر نمیاد،همه خیلی توقعین دوست من تهرانی نیست

این که همه چی داره پس حتما یه چیزیش میشه که کم سن و سال میخواد دیگه همه جا دختر خوب هست ما تجربه عروس کم سن داریم خیلی بده این آدم عقل نداره میخوا  از چاه دراد بیافته تو سیاه چال