2777
2789

من دو روزهه دارم دیوونه میشم تپش قلب گرفتم حالم بدهه نمی دونم چیکار کنم قرار بود یکن از هم دور شیم ی فاصله ای بدیم که بتونیم یکم ب زندگی مون برسیم ولی همچنان هر روز در ارتباط بودیم بعد دو شب پیش بهم گفت از یکی خوشش اومدهه و می خواد باهاش بره تو رابطه عکس دخترهه هم گذاشت پروفایلش دارم دیوونه میشم دارم کم میارم دیگه نمیکشم . نمی دونم چیکار کنم بخدا . بهم کمک به جز حرف هایی راجب اینکه لیاقت نداشته چیکار کنم بتونم اروم شم کار درست چیه این وسط  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق هم بودین قبلش؟

یک عدد سینگل پرومکسم😎                                                و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝                  ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه         مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله  
عاشق هم بودین قبلش؟

اره کلی سال رفیق بودیم وقتی هم که پارتنر بودیم خیلی با هم خوب بودیم خیلی اصلا نمی تونم باور کنم همچین چیزی و که از یکی خوشش اومدهه 

اره کلی سال رفیق بودیم وقتی هم که پارتنر بودیم خیلی با هم خوب بودیم خیلی اصلا نمی تونم باور کنم همچی ...

دروغ میگه میخاد اذیت بشی وگرنه پروفایل نمیزاشت ااصلن بهش پیام نده و جوری رفتار کن ک مهم نیس .اونوق اون حرص میخوره از دستت

و خدایم کافیست  
دروغ میگه میخاد اذیت بشی وگرنه پروفایل نمیزاشت ااصلن بهش پیام نده و جوری رفتار کن ک مهم نیس .اونوق ا ...

نه می دونم واقعیه ادم رو میشناسم بعدم من مچش و گرفتم که گفت وگرنه ک نمیگفت