2777
2789

سلام من اصلا برام مهم نیست که خواهرشوهرم پیکرتراشی کرده خداشاهده هیچ وقت عادت ندارم فضولی توکاردیگران کنم چندروز پیش خواهرشوهرم زنگ زدبیاخونمون که بکاری براش انجام بدم رفتم انجام دادم بعدش همه چی خوب بود دقیقا دوسال بود خونشون نرفته بودم اصلا تاخودشون نخوان نمیرم بعدش حرف اندام واستایل کشید وسط گفت دماغتو عمل نکردی گفتم نه فعلا هدف های دیگه دارم تابه اونانرسن هیچ کاری نمیکنم بعدشم دماغ من به صورتم میاد گفت آره تپل شدی خوشگلتر شدی ...حالا من چطورم چاق نشدم من گفتم نه مثل قبلا هستی گفت نه من اصلا پهلوشکم ندارم گفته عههه توجه نکردم اره الان شکم و پهلو نداری خوب قدش کوتاه هست وقبلا خیلی شکم و پهلو داشت الان قشنگ پیکرتراشی کرده بهتر شده ‌.درجوابش بهش گفتم پس پهلوات نه من از همون اول نداشتم جالب این جاست خودش حرف درآورد ..قبلش هم به من گفت لک های صورتت رفته چی زدی گفتم هیچی ...گفت الکی نگو گفتم باورکن هیچی نزدم خوب جزضدافتاب دیگه چیزی استفاده نمیکنم گفت نه یه چیزی زدی نمیگی ول کن نبود گفتم خلاصه الان حالم بهم خوردازرفتارش شما بودین چکارمیکردی خیلی بدم میاد خودشون درغگوهستن فکرمیکنن بقیه هم درغگوهستن

نخوندم 

ولی دندونامو میارم جلو دماغمو چروک میکنم و میگم:اِگگگگگگ فکر کردی خنگم دروغگو؟

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله اگر فهمیدی به منم بگو

خواهر شوهر منم به شدددت دروغ گو هست ولی نمیشه به روش بیاری امون از روزگارت در میاره میگه واااای منننن؟؟؟

کیییی اینطوری گفتم؟؟؟

نهههه!! من اینو نگفتم تو بد فهمیدی و..... جدیدا هم یک دروغ شاخداری گفته که سر همین دروغش باهاش قهرم میخوام به روش بیارم ولی نمیدونم چطوری بگم که مقصر نشم مثل همیشه و حاضر جواب باشم و بشونمش سر جاش

ادم دروغگو رو باید ضایع کرد والسلام وگرنه سوارت مبشه

كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️
والله اگر فهمیدی به منم بگو خواهر شوهر منم به شدددت دروغ گو هست ولی نمیشه به روش بیاری امون از روزگ ...

متنفرم ازآدمای دروغگو خودشون حرف درمیارن طرف ونمیدونم چی فرض میکنن منم میتونستم قشنگ بگم عهه خبردارم تابستون گذشته رفتی فلاجاپیک تراشی کردی فلان الان ولی شخصیتم اجازه نمیده توبرجک طرف بزنم میگم هرکسی اختیارخودشوداره

صاف میزنم تو برجک طرف جوری که غیب بشه

چقدر خوب،مثلا اگر خواهرشوهرت بهت دروغ گفته باشه که کسی رو دعوت نکرده خونش برای شام ولی دعوت کرده و مارو نگفته،تک باشی چی بهش میگی؟خواهر شوهر من میگفت اینا بیخبر اومدن منم شام نگهشون داشتم درحالی که دروغ میگفت و برای شام از قبل زنگ زده بود دعوتشون کرده بود

كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️
خواهرشوهره دیگه کاری ام جز دخالت و دروغگویی و فضولی نسبت به عروس بلد نیست دو تاشو خودم دارم۶۵ ساله ...

منم دوتادارم برگه که ۴۵سالشه دخترش دانشگاست هیجاهمراهش نمیبره میگه بهم میگن پیر...وهزاردفعه تااینجادخالت وفضولی کرده

چقدر خوب،مثلا اگر خواهرشوهرت بهت دروغ گفته باشه که کسی رو دعوت نکرده خونش برای شام ولی دعوت کرده و م ...

میگم ابجی حتما یه دکتر برو تست بده نگرانتم الزایمر نگرفته باشی چون فلانیا رو خودت دعوت کردی سرزده نیومدن . بعدشم بهش میگم طلبکارت که نیستم چرا دعوتمون نکردی دروغ گفتنت خیلی بده

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐