2777
2789
حدودا دوهفته

عزیزم شما تازگیا قبول شدید من قبل عید قبول شدم گواهی نامه ام نمیاد رفتم اموزشگاه میگه ما تماس گرفتیم صادر شده پست باید بیاره اخه دوماه بیشتره

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما تازگیا قبول شدید من قبل عید قبول شدم گواهی نامه ام نمیاد رفتم اموزشگاه میگه ما تماس گرفتیم ...

وا منم قبل عید قبول شدم حدودا ذو هفتم طول کشید ک اوردن در خونم حتمااا اداره پست پیگیری کن شاید اشتباهی بردن یا اوردن نبودی پیگیرش باش

عزیزم شما تازگیا قبول شدید من قبل عید قبول شدم گواهی نامه ام نمیاد رفتم اموزشگاه میگه ما تماس گرفتیم ...

احتمالا پست اومده و خونه نبودین

خودتون میتونین برید از اداره پست تحویل بگیرین

وا منم قبل عید قبول شدم حدودا ذو هفتم طول کشید ک اوردن در خونم حتمااا اداره پست پیگیری کن شاید اشتبا ...

برم اداره پست فردا. ن خونه هستم همیشه صبح ها. ممکنه اشتبایی ببرن

دو ،سه هفته طول کشید آمد ولی هنووووووووز مسلط نشدم با این که چند ماه گرفتم خدایا کی میشه مسلط شم &nb ...

من هنوسوار نشدم شوهرم ماشین دستم نمیده بدونه گواهینامه

من هنوسوار نشدم شوهرم ماشین دستم نمیده بدونه گواهینامه

بدون گواهی نامه خطرناک شوهر منم کنارم می‌نشست جاهای خلوت تمرین می‌رفتیم ولی زیاد نشستم هنوز ی ترسی دارم نمیدونم کی می تونم خوب رانندگی کنم

اره اتفاقا تو همین نینی سایت تایپیک زده بودن گواهیشونو اشتباه ب کسی دگ دادن متاسفانه کار درست انجام ...

😔😔😔😔😔  چرا همچین کاری میکنن دردسر درست میکنن خب