2777
2789

سلام برادرم عاشق دخترعمومه میخوان ازدواج کنن فقط یه مشکل این بین هست که دختر عموم قبلنا ده سال پیش تقریبا با شوهر من ک پسر عمومه یه تله پاتی داشتن در حد چت ویه زنگ زدن بهم منم از همون موقع میدونستم خود شوهرم اون موقع باهام در ارتباط بود میگفت بهم نمیخوام خراب شه بره با دیگران لاس بزنه فقط در حد چت و زنگ باهم حرف میزدن نمیدونم ایا الان اگر برادرم بره دختر عمومو بگیره با توجه ب این که تو یه ساختمونیمو باید باهم رفت و امد کنیم مشکلی پیش میاد یعنی ممکنه اون صحبت های قدیمی دوباره بینشون برگرده نظرتون درباره این ازدواج چیه صورت بگیره یا نگیره کدوم ب نفع همست اون موقع ام دختر عموم پونزده سالش بود الان ۲۴ نمیدونم ب برادرم این موضوع رو گفتم از دختر عمومم پرسید اونم گفت بچه بودم فک کردم دوسم داره پس لابد منم دوسش دارم  ازم نظر میخواد چی بگم ب نظرتون شوهرمم اصلا نمیدونه این حرفارو ب برادرم گفتم مگر نه واویلا میکنه میگه تو از اعتماد من سو استفاده کردی من هر چی بوده راستشو بهت گفتم تو رفتی چی گفتی ب برادرت زشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طولانی بود نخوندم تا اخرش فقط خیلی توهم توهم ازدواج کردین ادم‌گیج میشه😐😐😐آدم قحطیه توشهرتون 😐😐😐چیز خاصی نبوده که بخواد جلو ازدواج شون بگیره

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍

نه بابا چیزی نمیشه من از دیدخودمو زندگی خودم میگمااا شما هم‌اگر اعتمادت ۱۰۰درصده نگران نباش

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

همش به کنار فقط منطق شوهرت🥴میخاستم با کسی لاس نزنه ،عجبببب.

چرا این موضوع برات مهمه خودت میگی چیزی نبوده اون بنده خدا هم بچه بوده ،توام راه افتادی ابروشو بردی ،ولی من جای اون دختر باشم خودم قبول نمیکنم یه خواهر شوهر شکاک و حساس که به همسر ایندم هم اون موضوع کوچیکو گفته و اونو نسبت به من دیدش رو‌عوض کرده میتونه برام خیلی بد باشه

برا ارتباطمون مشکل پیش نمیاد

بستگی ب شوهرتون داره من شغلهمسرم اکثر مراجعینش خانومن بعضا با چه تیپ و استایلهایی... ولی به اقا اعتماد کامل دارم میدونم چشمش دنبال هیچی‌نیس

شماهم اگر مطمئنی ازش هزارنفر بیان هیچی‌نمیشه

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ