2777
2789
عنوان

بحران آب

224 بازدید | 17 پست

تابستون که میشه تقریبا اکثر ساعتا آب قطعه 

حتی با پمپ هم آب نمیاد 

امروز رفتم حموم  قطره قطره آب جمع شد تو لگن تا بتونم گربه شور کنم خودمو در بیام 

بیشتر وقتا هم باید نصف شب بریم چون طی روز معمولا قطعه

واقعا آب نیست و اوضاع بحرانیه 

چند سال دیگه آب خوردن هم گیرمون نمیاد 

نمی‌فهمم چرا کسی جدی نمی‌گیره!! 

الان یه عده میان میگن ما که همیشه آب داریم :/ 

متوجه اصل مطلب نمیشن 🤦🏻‍♀️

خلاصه که صرفه جوووووویی کنید 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

آب مصرفی مساکن و مردم ۳ درصده 

۹۷ درصد آب و برا کشاورزی و تولید انرژی مصرف میکنن 

مصرف ک ن 

هدرررررر میدن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرخه آب بعنی آب همیشه هست 

وقتی چرخه ر بهم میزنن ، جنگل آتیش میزنن ، ابر بارور میکنن ،  بعد جلوی بارش رو میگیرن ، وقتی گاز میزنن ؛ وقتی یخهای اورست رو آب میکنن 

وقتی توی آفرینش و نظم خدا دخالت میکنن معملومه که بحران میشه

بله متاسفانه بحران آب یکی از بزرگترین بحرانهای آینده هست که نشانه هاش از الان هم معلومه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

اونایی که میگن همیشه آب داریم رو بیخیال

یه عده میگن خب پولشو میدیم😐

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

البته صرفه جویی کاره خیلی خوبیه ولی در مورد آب خیلی جوابگو نیست فقط سه درصد آب شیرین در بخش خانگی مصرف میشه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
متاسفانه تغییرات اقلیمی باعثش هست ، البته که صرفه جویی کار بسیار درستی هست ولی خیلی به نوع مصرف ربطی ...

حالا که شده جز صرفه جویی کاری ازمون ساخته نیست ، مردمم مقصرن خیلیا بی جهت هر روز کلی آب مصرف می‌کنن 

شلینگو باز کرده به بهانه ماشین شستن و حیاط  شستن همینطوری اب داره میره بیرون 

حرفم که بزنی  می‌خورنت

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

شما برای حل مشکلتون از مخزن استفاده کنید ما هم همینکارو کردیم. 

البته که با بحران آب مواجهیم و شکی نیست اصلا و متاسفانه با تغییرات اقلیمی ایجاد شده شرایط بد ترهم میشه 

اما متاسفانه مدیریت منابع آب هم نداریم و بیشتر این عدم مدیریته که آسیب میزنه 

نیاز به فرهنگسازی هم داریم البته