2777
2789
عنوان

بیبی چک

113 بازدید | 8 پست

سلام خانما چند روز از تاخیر پریودتون گذشته بود که بیبی چک مثبت شد؟؟؟

میشه برام یه صلوات بفرستید که منم این ماه حامله باشم؟

هرکس برام صلوات بفرسته الهی خدا حاجتشو بده

🌿اللهم عجل لولیک الفرج🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهم صل علی محمد وال محمد

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭

علائمی داری؟

من دفعه قبل دو روز بعد موعد گذاشتم

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

ی هفته قبل موعدم 😊امروز روز موعدم بود وپری نشدم...ی تاپیک مونده ب اخر از علایمم گفتم شاید ب دردت خورد عزیزم ان شاءالله تو هم زودی مامان شی 😍

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️