2777
2789
عنوان

سیزدهمین روزآی یوآی

111 بازدید | 24 پست

سلام خانوما من امروز سیزدهمین روز آی یو آیمه هیچ علائمی ندارم جز نفخ شبانه وپادرد پریودی 

امروز سیزدهمین روز آی یو آیمه برای دومین بار

بی بی چک زدم یه هاله افتاد میتونم دلخوش کنم بهش

عزیزم بیا تاپیک اخرم امروز می‌خوام ختم مجرب بذارم رایگان هست دوست داشتی درخواست بده شخصیم نیتتو یادم بنداز

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

25مردادزدم

ممکنه هاله بی بی چکت درست باشه منم یه دونه ۲۹ ام زدم یه دونه ۳۱ این ماه هم دوتا فولیکول خوب داشتم 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

من دوروز قبل آی یوآی سونوشدم گفتن یدونه21داری

خوب بوده آندومترت چند بود؟

برا من ۶ یه کم پایین بود استرادیول خوردم 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

نه برای من گفت سه خطی هفت فک کنم خوب بود

پس امیدوار باشد انشاالله که مثبتی...

من امید چندانی ندارم به خودم..

نه برای من گفت سه خطی هفت فک کنم خوب بود

پس امیدوار باش انشاالله که مثبتی...

من امید چندانی ندارم به خودم..

ایشالا توام مثبتی کی معلوم میشه برات؟

یک هفته به موعدمه 

از آمپول اولم ۱۱ روز 

از دومی ۹روز گذشته