2777
2789
عنوان

درمان کم‌پشتی ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 29 پست
قیمت اخرین بار من 37 هزار تومن خریدم  یعنی معجزه میکنه به معنای واقعی البته البته باید تا اخر ...

چیه کرمه چجوریه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

برای موی سر هم جوابه؟

آره 

اول برا موی سر امتحانش کردن 

دیدن جواب میده 

در کل ماینوکسیدیل برای موی سر هستش 

ولی برای تقویت ابرو و ریش هم میزنن 

من خودم چون یه مدت دم اسبی جمع میکردم موهامو از بالا ، جلوی سرم خاالی شده بود الان با ماینو حل شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت اخرین بار من 37 هزار تومن خریدم  یعنی معجزه میکنه به معنای واقعی البته البته باید تا اخر ...

چقد طول میکشه پرپشت بشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

کم‌خونی کلا دارم و کمبود ویتامینd

بهتره که اهن مصرف کنی و لایف استایلت رو درست کنی از نظر مواد غذایی و خواب و ..

برای رشد ابرو من بهت پیشنهاد کرم ابرو میدم چون باعث کنترل ریزش و ضخیم شدن موهای ابرو میشه و آبرسانی میکنه و باعث رشد مجدد ریشه ابرو میشه 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
آره  اول برا موی سر امتحانش کردن  دیدن جواب میده  در کل ماینوکسیدیل برای موی سر هس ...

شرمنده سوالام زیاده 

برای مژه هم ایرادی نداره؟

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

ماینوکسیدیل خوبه ولی اگر چند روز قطع بشه ریزش ناگهانی داره چون فولیکول موها گشاد میشه و ریزش میاره 

بهتر نیست محصولی استفاده کنی که ماینوکسیدیل نداره ولی باعث رشد و تقویت مو می‌شه 

اینطوری دیگه استرس نداری که اگر ی روز یادت رفت یا شرایطش نبود استفاده کنی دیگه خیالت راحته😊👌

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
ماینوکسیدیل خوبه ولی اگر چند روز قطع بشه ریزش ناگهانی داره چون فولیکول موها گشاد میشه و ریزش میاره&n ...

عزیز شما محصول خاصی پیشنهاد میدین؟

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
عزیز شما محصول خاصی پیشنهاد میدین؟

بله من کرم ابرو رو بهتون پیشنهاد میدم اینم نتیجه اشه که بعد از سه دوره استفاده هست 😊

بله من کرم ابرو رو بهتون پیشنهاد میدم اینم نتیجه اشه که بعد از سه دوره استفاده هست 😊

عکسش باز نمیشه