mami_marziye مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 عنوان شده روز موعدتون بی بی چکتون منفی باشه و باردار باشین؟ 762 بازدید | 46 پست این ماه اقدام داشتمامروز موعدم بود پریود نشدم هنوزبی بی چکمم منفی بود روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤ 1402/02/29 | 17:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mami_marziye مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 خیررر شما کی بی بی چک زدین و مثبت شد؟ روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
mami_marziye مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 صبر کن چنر روز بگذره دوباره بی بی چک بزن اوهوم مجبورم همینکارو کنم😓 روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
سرزمینننععجایب عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 4618 شاید لقاح دیر صورت گرفته صبر کن هنوز.منم امروز موعدم بود دوروز قبل آز دادم مثبت شد.علایم نداری؟ 😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
mami_marziye مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 لک لانه گزینی ؟دیدی؟ نه تو بارداری قبلیمم ندیدم روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
هودین عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 5985 شما کی بی بی چک زدین و مثبت شد؟ من بی بی چکم منفی شد ظهرش رفتم آزمایشگاه به اصرار مادر و همسرم باردار بودم بیبی چک مشخص نمیکنه این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای وجودت )
___آنشرلی____ عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 6475 شما کی بی بی چک زدین و مثبت شد؟ هروقت بی بی چک زدم و منفی شد واقعا منفی بود
mami_marziye مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 شاید لقاح دیر صورت گرفته صبر کن هنوز.منم امروز موعدم بود دوروز قبل آز دادم مثبت شد.علایم نداری؟ اِ مبارکتون باشهنه علائم ندارمبارداریای قبلیمم علائمم بعد ۸هفته شروع شد روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
mami_marziye مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 بله بعد از تا خیر نشون میده برا شما چندروز بعد تاخیر نشون داد؟ روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
mami_marziye مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 من بی بی چکم منفی شد ظهرش رفتم آزمایشگاه به اصرار مادر و همسرم باردار بودم بیبی چک مشخص نمیکن ... اِکاش منم باردار باشم پس روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤