2777
2789
عنوان

نمی دونم واقعا چرا این تاپیک رو زدم

254 بازدید | 51 پست

نمی دونم چرا دارم اینجا مینویسم ، می دونم حال هیچکس برای کسی دیگه مهم نیست...

خستم، عصبیم، بهم ریختم، بریدم دیگه

واقعا  انگار جز تاریکی چیزی وجود نداره، نمیدونم براچی یا کلا چرا دارم ادامه میدم 

دلیل خوبی نه برای مردن دارم نه برای زنده بودن

به یحایی رسیدم که نه فکر بقیه مهمه ن رفتارشون 

در واقع اصلا میخوام نباشن

دوست ندارم از رو تختم بلندشم

خستم از دراز کشیدن

زیادی عصبی بودم دیشب با آرامبخش خوابیدم

دوباره بیدارشدم عصبی بودم دستام شروع ب لرزیدن کردن تا دوباره قرص خوردم الان بی حسم 

ن میتونم بخوابم ن کار دیگه ای کنم

دلم میخواد ناپدید شم

شاید اینجا آخر زندگی منه 

خیلی بده این حس و حال :)

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم

منم

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
چی شده مگه همیشه درناامیدی امیدهست

کاش میدونستم چی شده که به اینجا رسیدم

حتی دلیل خوبی هم ندارم برای حال بدم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
چرا

نمی دونم 

چرا شو نمیدونم

ولی پوچه بی هدفه

ادامه دادن بیخودیه

تا کار دست خودت ندادی سریع برو اولین فرصت

هم پیش روانشناس بودم هم روانپزشک

قرص میخورم ولی فایده ندارن :)