2777
2789
عنوان

بای بای✌

761 بازدید | 139 پست

گفتم اگ بخای حرصم بدی یا چی

میرم...

الانم میخام لغو کاربری بزنم و برم 

مراقبت کن ا خودت

@دیانا_هسدم  

نی نی یااااااااار جون لدفا لغو بزن بریم پی زندگیمو

نی نی یار خوبی بودی فدا فدا😂

زودتر لغو کن خب فداااایی داریییی

@نی_نی_یار_پنج ‍ 

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_پنج ‍ ‍ 

@نی_نی_یار_پنج  

من هستم ی فرشته...کارش گند زدن ب چیزا و انساناس🥲🔪خلاصه اگ زندگی معنا نداش خاصی ضدحال بزنی بهش....بدون ک کت بسته در خدمتمممم😌😎بگمممم ک من ی خانوم دکتر هسدمممم ک با کلی سختی دکترای تِر زدن در زندگی خود بدس اوردممم😎تضمینی بخاطر شرایط اقتصادی تو پنج جلسه شمارو استاد تر زدن میکنم😎🔪الکی ک نییییییییییییس.....ولاااااا😌🔪لیااااقت میخاداااااااا🤝😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نهه نکنننن من تو رو دوس می داشتممم 

چرااااا

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
بخاطردیانامیری؟

بریم سر درس امتحانم یکم استراحت کنم😂

من هستم ی فرشته...کارش گند زدن ب چیزا و انساناس🥲🔪خلاصه اگ زندگی معنا نداش خاصی ضدحال بزنی بهش....بدون ک کت بسته در خدمتمممم😌😎بگمممم ک من ی خانوم دکتر هسدمممم ک با کلی سختی دکترای تِر زدن در زندگی خود بدس اوردممم😎تضمینی بخاطر شرایط اقتصادی تو پنج جلسه شمارو استاد تر زدن میکنم😎🔪الکی ک نییییییییییییس.....ولاااااا😌🔪لیااااقت میخاداااااااا🤝😌

نی نی یار تو رو خدا تعلیقش نکننننن

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
وای نهه نکنننن من تو رو دوس می داشتممم  چرااااا

مگه منو میشناسی ک دوسم میداشتی؟

خانوم خانوما😂💜

@نی_نی_یار_پنج  

ب حرف اینا توجه نکن اجی 

من اسی ام پ حرف من باس باشه

زودی بیا پیشم لغوم کن خببب

دورت بگردم خانومی😬💜

لنتی بالا نمیاره ک تاپیکو قفل کنم 

پس ب حرفشون گوش نده تعلیق کن

مرسی ا زحمتات