2777
2789

یکی از آشناها به تازگی ازدواج کرده

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو سن ۲۳ سالگی بعد از ۱۰ سال زندگی جدا شدم نزدیک ۱۴ ساله ازدواج مجدد کردم همسر دومم مجرد بود

۱۳ ازدواج‌کرده بودی؟اخه چرررا

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
۱۳ ازدواج‌کرده بودی؟اخه چرررا

اره از اینکه تو سن کم ازدواج کردم هنوز هم پشیمون و ناراحت نیستم

از این ناراحتم که خانواده ها گند زدن به زندگی ما

ما با عشق ازدواج کردیم

هنوز هم اون چشمش و دلش دنبال منه منم وقتی یادش میوفتم دلم میلرزه

اره از اینکه تو سن کم ازدواج کردم هنوز هم پشیمون و ناراحت نیستم از این ناراحتم که خانواده ها گند زد ...

رفتار خودت مشخص می کنه بقیه باهات چطور رفتار کند اجازه دخالت نده به خانواده ها دعوا نکنید باهاشون صحبت محترمانه یکم سیاست داشته باش