2777
2789

من روز ۱۴ پریودیم زدم الان دو روزه درد زیر شکم و پادرد کمردرد کلا حالت پریودی بم دست میده کسی همچین تجربه ای داشته که همون ماه نتیجه گرفته باشه

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون امپول براسقط نشدت توبازوم زدم

همین آمپول بود شاید اون ی چیز دیگس؟

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
خب؟ چطور بود

من ۴ روز بعد از ظهر ها تزریق کردم بعدش رفتم سونو دو تا فولی ۱۸ و ۱۹ داشتم که دیروز و پریروز آمپول hcg زدم دیگه نمیدونم میشه یا نه😥زیر دلم درد داره حالت فشار اومدن فکر کنم بخاطر امپوله

من ۴ روز بعد از ظهر ها تزریق کردم بعدش رفتم سونو دو تا فولی ۱۸ و ۱۹ داشتم که دیروز و پریروز آمپول hc ...

منم فولی خوب داشتم یکی ۱۷ یکی ۱۸ ولی دکتر گفت برا کمک به زود به نتیجه زسیدن اینو میزنیم

پناه بر خدا انشالله که جواب بگیریم🤲

منم فولی خوب داشتم یکی ۱۷ یکی ۱۸ ولی دکتر گفت برا کمک به زود به نتیجه زسیدن اینو میزنیم پناه بر خدا ...

فولیکول های شما هم خوب بوده‌ ایشالا نتیجه بگیریم😘

من روز ۱۵ سیکلم دیگه باید ببینم این ماه پریودم عقب میوفته یا نه

فقط خیلی درگیر علائم شدم‌همش‌ منتظرم سینه هام حساس شن با حالت پریود بگیرم 

این خیلی بده که اینجوری شدم🤦🏼‍♀️

فولیکول های شما هم خوب بوده‌ ایشالا نتیجه بگیریم😘 من روز ۱۵ سیکلم دیگه باید ببینم این ماه پریودم ع ...

انشالله

بچه اولتونه؟ من ی پسر دوساله دارم اونم براحتی باردار نشدم ی چنباری دکتر اومدمو رفتم ولی ماهی ک بیخیال بودم نتیجه گرفتم