2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترکی میفهمم ولی نمیتونم حرف بزنم سخته همه میگن لهجت فارسیه میخندن، تا میام یه جمله بگم موضوع تموم شده رفت موضوع بعدی، منظورت ترکی خودمونه دیگه چون زبان کشور ترکیه و باکو اینا یکم متفاوته

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
من ترکی میفهمم ولی نمیتونم حرف بزنم سخته همه میگن لهجت فارسیه میخندن، تا میام یه جمله بگم موضوع تموم ...

خب بگن فارسیه 

انگلیسیم اولش لهجه ت خوب نیست بعد خوب میشه

آره بابا ترکی خودمون .در اصل ترکمنی 

من وقتی ازدواج کردم چون خانواده شوهرم ترک هستن کم کم یکم یاد گرفتم با گوش کردن به حرف هاشون، شوهرم سربه سرم میذاره گاهی بهم مثلا یه فحش ترکی یاد میده ولی نمیگه فحشه معنیشو چیز دیگه میگه بعد من تو جمع اونو میگم همه دعواش میکنن چرا اذیت میکنی و بد یاد میدی، ینظرم فیلم ترکی با زیر نویس ببینی خیلی خوبه چون قشنگ میبینی تو هر موقعیت چه جور کلماتی استفاده میشه، یه کلمه هایی هم هست که چندین معنی مختلف داره وهرکدوم تلفظش متفاوته

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
من وقتی ازدواج کردم چون خانواده شوهرم ترک هستن کم کم یکم یاد گرفتم با گوش کردن به حرف هاشون، شوهرم س ...

😂😂😂😂

اتفاقا منم نامزدم ترکمنه برا همین میخوام یاد بگیرم

خودش بهم یاد میده ها اما کتاب یه چیز دیگه س

فیلمم باید ببینم👍

اگه فیلم ترکی میخوای ببینی که باید بگم زبون ترکای ترکیه با ترکای ایران متفاوته 

من خودم ترکم فیلمای ترکیو که نگاه میکنم بعضی از حرفاشونو نمیفهمم

کلاسم که اگه بخوای بری ترکی ترکیه رو یاد میدن البته من تاحالا جایی ندیدم ترکی آموزش بدن

کتابم نمیدونم چی باید بخونی

ولی به نظرم بهترین کار اینه که بگی نامزدت بهت یاد بده ترکا اینجورین که یه مدت اگه پیششون باشی و به حرفاشون گوش بدی کم کم ترکی یاد میگیری

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"

عزیزم ترکی ما در اصل همون ترکمنیِ اینو با استناد به چی گفتین واقعا😐

ترکی و ترکمنی دو تا قوم و نژاد متفاوت هستن که حتی در صحبت کردن و استفاده از واژه ها هم تشابه کمی دارن

در ایران تبریزی ها ترکی رو اصیل صحبت میکنن و از الفاظ فارسی در صحبتاشون  استفاده نمیکنن زبان ترکای تبریز ۹۹٪ مشابهت با ترکیِ آذربایجان (باکو) داره اون یه درصدم بحث لهجه هاس

ولی ترکمنی هیچ جوره تشابه بیشتر از ۲۰٪ با ترکی اصیل نداره لطفا نژادها رو تلفیق نکنین در راستای یادگیری زبان

ترکیِ ترکیه هم ۶۰٪ با ترکی تشابه داره ولی نمیشه گفت ترکی ما در اصل همون ترکی ترکیه س

بنظرم برای یادگیری زبان هیچ چیزی جز شنیدن و در محیط قرار گرفتن کمکتون نمیکنه و در جریان باشید ک ترکی یکی از سخت ترین زبان ها هست

ترکمنی باترکی فرق داره زبونشون

ولی شبیه همه

من با اینکه ترک تبریزم ولی وقتی شوهرخالم که از ترکمنه حرف میزد خیلی از حرفاشو میفهمیدم

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"