2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ترکی ما در اصل همون ترکمنیِ اینو با استناد به چی گفتین واقعا😐 ترکی و ترکمنی دو تا قوم و نژاد ...

در اصل ترکمنی میخوام یاد بگیرم ولی چون میگن کتابش نیست گفتم کتاب ترکی بگیرم 

شما میشناسین کتابی؟

گولم زده ینی😂😂آخه گفت شبیهن

شبیه هستن ولی ن ب اون اندازه که ایشون فرمودن

بحث لهجه ی ترکمنا که خیلی تند و قاطی پاتی صحبت میکنن یه طرفِ قضییه س بحث تفاوت واژه ها یه طرف دیگ

مثلا منی ک ترک هستم وقتی ترکمنی کنارم صحبت میکنن ۷۰٪ متوجه میشم چی میگن یا ترکی استانبولیُ ۹۰٪ متوجه میشم ولی اینم در نظر بگیر ک من زبان مادریم ترکی هست و مسلطم ب تمام اصطلاحات و وقتی واژه هایی ک متفاوتن با زبان ترکی میشنوم تو ذهنم سریع با بقیه واژه ها ک مشترک باشن نتیجه گیری میکنم و کلیت جمله رو متوجه میشم 

شما اگر ترکی یاد بگیری میتونی با لهجه ی زیبا و شیرینی صحبت کنی ولی ترکمنی خیلی تند صحبت میکنن و واژه ها رو جوری تلفظ میکنن ک تو جمله بعضیاش شنیده نمیشه ولی ترکا واضح  صحبت میکنن حتی با غلیظ ترین لهجه م صحبت کنیم بازم مخاطب ک تازه زبان یاد کرفته متوجه میشه چی میگیم

شما ترکمنی یاد بگیر چون در این صورت هست ک به زبان نامزدت مسلط میشی و در کنارش تا حدودی هم ترکی متوجه میشی ولی برعکسش عملا سخته 

نامزدم ک میگه فقط لهجه شون فرق داره و بعضی کلمات 

اره ولی بهتره ترکی ترکیه رو یاد نگیری چون بعضی از کلمات فرق میکنه با ترکمنی خودمون قاطیش میکنی

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
شبیه هستن ولی ن ب اون اندازه که ایشون فرمودن بحث لهجه ی ترکمنا که خیلی تند و قاطی پاتی صحبت میکنن ی ...

منم مثلا وقتی ازم یه چیزی رو میخوان به ترکی با همین روش کم کم میفهمم چون بعضی کلمات رو فارسی میگن مثلا آشپز خونش رو میفهمم قاشق رو با لهجه ترکی میگن میفهمم بعد خودم نتیجه گیری میکنم که ازم میخوان قاشق بیارم اما عدد هارو همیشه قاطی میکنم از پنج به بعد رو باید یه دور تو ذهنم از اول بشمارم تا یادم بیاد هر عدد به ترکی چی میشد. الان خودم باورم نمیشه چقدر زیاد ترکی رو یاد گرفتم ولی خودم خیلی سختمه صحبت کنم دوساعت طول میکشه کلمه هاشو پیدا کنم و جمله بسازم تازه همونم غلط غلوط و خنده دار میگم کلا ساختمان و تلفظ کلمه هارو دگرگون میکنم😂

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
منم مثلا وقتی ازم یه چیزی رو میخوان به ترکی با همین روش کم کم میفهمم چون بعضی کلمات رو فارسی میگن مث ...

عزیزمممم

افرین به شما ک تونستین ترکی و تا حدودی یاد بگیرید مطمین باش اگر صحبت کنی کم کم راه میفتی 

مثلا ما که زبان مادریمون ترکی هست این مرحله ی خنده دار صحبت کردن و اشتباه جمله ساختنُ در کودکی گذروندیم و بهمونم خندیدن و انقدر اشتباه گفتیم تا بلاخره زبونمون عادت کرد مغز جمله سازی درست و بدون فکر کردن به واژه ها یاد گرفت سعی کن موقع صحبت کردن ب واژه ها و جمله سازی فکر نکنی مثلا وقتی میخوای فارسی صحبت کنی مگه قبلش فکر میکنی و جمله سازی میکنی نه قطعا نمیکنی ترکی و سایز زبانهام همینطوری هست نباید فکر کنی باید انقدر تکرار کنی حتی به غلط که ملکه ذهنت بشه بهت قول میدم اولش خنده دار صحبت میکنی و در کمترین زمان مسلط میشی به خندیدن دیگرانم توجه نکن به این فکر کن ک داری به زبان دوم صحبت میکنی و یه زبان بیشتر بلدی