2777
2789

هم تو رابطه یه مقدار سرده و در عین حال بلد هم نیست درکنار یه زن چجوری گرم رفتار کنه حتی گاهی کنار هم که باشیم یه مقدار با فاصله میشینه مدلش اینجوریه 

هم قدرت بدنی و اعتماد به نفس و هیکل و حمایت روانی اجتماعی که من دوس دارم و قاطعیت زیاد نداره 

حس میکنم ضعیفه این اذیتم میکنه البته ویژگی های مثبت هم زیاد داره 

من نمیتونم ریز به ریز بهش یاد بدم یا تغییرش بدم چون غرورم دیگه اجازه نمیده بخوام بگم چجوری کنار من باید وایسی یا بشینی یا من بخوام همش برم سمتش خسته شدم 

از طرفی هم با وجود همه ی مهربونیاش اما نیازهای زنانگی و زناشویی من بی جواب میمونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد یه کاربری افتادم که رفته بود تو پر بازدید میگفت همسرش مثل خانوماست و کلا هیچکاری نمیکنه و ما براش مهم نیستی میخواست جدا شه معلوم 

نیست چیکار گرد

عزیزم متاسفانه اینا برمیگرده به بچگی طرف بخوای حل شه هم باید ریشه ای حل شه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
!!! یعنی چی زنونه س  یعنی قد بلند و هیکلی نیست

مگه قد وهیکلش قبل ازدواج ندیده بودی؟ با چشم بسته بله رو گفتی؟

درخواست دوستی 🚫  گفتند ایام جوانی چه قشنگ است! غم هاو شب و شاپرکش قسمت ما شد...

دقیقا مثل شوهر من 

اصلا قانعم نکرده و خیلی ضعیفه خسته شدم چقد یادش بدم دوس دارم مردونگی کافی داشته باشه 

حتی بلد تیست چجور بهداشت رعایت کنه 

حتی بلد نیست چمور رابطه جنسی حرفه ای برقرار کنه 

حتی بلد نیس درست صحبت کنه

.