2777
2789
عنوان

اسم برای دختر ۲۴ ساله پیشنهاد بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 87 پست

ساغر

آیدا

آوا

نوا

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

ساره

شهرزاد

لیلی

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخاد اسمشو عوض کنه دیگ؟

بله

محض اطلاع خانومایی که مثل نقل و نبات تهمت هرزگی به این و اون میزنید و از کلمات بسیار زشتی درمورد کسایی که ازشون بدتون میاد استفاده میکنین محض اطلاعتون کارتون جزء حدود سفت و سخت الهیه و ۸۰ ضربه شلاق داره درصورت عدم اثبات و غیر از این مورد ناسلامتی ما مسلمونیم کجای دین ما اجازه تهمت و توهین داده اونم تهمت به این بزرگی . اون بزرگوارایی هم که میگن دینشون انسانیته گمون نکنم هیچ جای دین انسانیتم همچین چیزی باشه که اگه باشه دیگه انسانیتم نیست 
اسمش فرض کن فرشته بوده 😁

فریماه

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
Ghazal

غزل یا غزال 😅

محض اطلاع خانومایی که مثل نقل و نبات تهمت هرزگی به این و اون میزنید و از کلمات بسیار زشتی درمورد کسایی که ازشون بدتون میاد استفاده میکنین محض اطلاعتون کارتون جزء حدود سفت و سخت الهیه و ۸۰ ضربه شلاق داره درصورت عدم اثبات و غیر از این مورد ناسلامتی ما مسلمونیم کجای دین ما اجازه تهمت و توهین داده اونم تهمت به این بزرگی . اون بزرگوارایی هم که میگن دینشون انسانیته گمون نکنم هیچ جای دین انسانیتم همچین چیزی باشه که اگه باشه دیگه انسانیتم نیست 

27 سالمه اسمم ماریا ☺️

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اسمش فرض کن فرشته بوده 😁

نه خب فرضي نه واقعي

چون نزديك ب اواي اسم قبلي راحت ميشه كنار اومد

ضمن اينكه تغييرات هر چي نزديك تر باشه بهتره

فرشته خودش قشنگه

فيروزه 

مهسا

نگار 

نيلوفر

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

نیکا

نوشا

نوشین