2777
2789
عنوان

فقط متاهلابیاید+عکس بیبی چک😿

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره ما خانوما تا مجردیم دغدغه شوهر خوب جهیزیه  اینارو داریم تا متاهل شدیم باید دنبال این باشیم ک حامله نشیم بعد یه مدت باز دغدغه میشه ک چطوری حامله بشیم تا پریود میشیم دنبال تسکین دردیم تا حامله میشیم دغدغه سالمی بچه هست البته اگه درد اون ۹ ماه رو فاکتور بگیریم بعدش ک به دنیا میاد هم ک دیگه نگم  بزرگ میشه دغدغه زن خوب براش پیدا کنیم یا شوهر خوب گیرش بیاد و همچنان قصه ادامه دارد

کاربر جدید نیستم تعلیق شدم ...🥲میشه برام دعا کنی یه نی نی خوشگل تپل مپل سالم خدا بهم بده 😁یکی از فانتزیام اینه نی نی دار ک شدم رو لپاشو برچسب ادامس خرسی بچسونم😜 مشکل از من نیست کودک درونم زیادی فعاله نخند مگه خودت فانتزیای عجیب غریب نداری 🙄متاهل👫 😻💫آقایونی ک وارد تاپیکام بشن یا درخواست دوستی بدن رو گزارش میزنم 
دیگه تست ندم؟اخه دیگه رفتیم خرداد این ماه پری نشدم اصلا بی سابقه بود

چند روزم صبر کن اگه نشدی یکی دیگه بزن اگرم منفی بود دکتر برو پیگیری کن

خدایا این بار صحیح و سلامت و به وقتش بغل بگیرمش🙏
صبح بهتره انجام بدم یاشب؟

صبح برا غلظت ادرار میگن ولی خب چون بعد موعدت هست شب و صبح فرقی نداره حامله ک باشی میزنه اگرم نباشی ک هیچ

کاربر جدید نیستم تعلیق شدم ...🥲میشه برام دعا کنی یه نی نی خوشگل تپل مپل سالم خدا بهم بده 😁یکی از فانتزیام اینه نی نی دار ک شدم رو لپاشو برچسب ادامس خرسی بچسونم😜 مشکل از من نیست کودک درونم زیادی فعاله نخند مگه خودت فانتزیای عجیب غریب نداری 🙄متاهل👫 😻💫آقایونی ک وارد تاپیکام بشن یا درخواست دوستی بدن رو گزارش میزنم 
بیچاره ما خانوما تا مجردیم دغدغه شوهر خوب جهیزیه  اینارو داریم تا متاهل شدیم باید دنبال این باش ...

واقعا همه دردسرا برای ماست یکی منتظره بیبی چکش مثبت شه یکی مثل من استرس داره منفی شه واقعا همینه که بهشت زیرپای مادراست 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
واقعا همه دردسرا برای ماست یکی منتظره بیبی چکش مثبت شه یکی مثل من استرس داره منفی شه واقعا همینه که ...

اره واقعا بعد جالب اینجاس ک اگ مثلا تو عقد باشی فوری حامله میشی به جا دو خط میبینی ۱۰ تا خط مثبت شده 😂ولی کافیه عروسی کنی و بچه بخوای نمیاد ک نمیاد

چند روزم صبر کن اگه نشدی یکی دیگه بزن اگرم منفی بود دکتر برو پیگیری کن

مرسی عزیزم حتماهمین کارومیکنم شما ماه اول چه علائمی داشتی؟من علائم پریو دارم ولی حالت تهوع و سرگیجه دارم زودم عصبی میشم نمیدونم از اینکه تاخیرافتاده اینجوری شدم یا بارداریه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️