2777
2789
عنوان

فقط متاهلابیاید+عکس بیبی چک😿

415 بازدید | 44 پست

سلام خانما من تاالان بایدپریودیم تموم میشد ولی هنوز نشدم ۴و۵روز پیش فقط لکه بینی کوچیک داشتم ازاون موقع هنوز خبری نیست تواقدامم نبودم عکس بیبی چکمو الان میزارم

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب تست دادم یعنی ممکنه مثبت باشه ولی بیبی چک اشتباهی نشون داده؟

فکر نمیکنم بی بی چک همون روز موعد هم نشون میده 

واسه من از یه هفته قبلش هاله کمرنگ مینداخت

خدایا این بار صحیح و سلامت و به وقتش بغل بگیرمش🙏
امکان داره اشتباه نشون داده باشه؟ چون همه علائم پری رو دارم که بهش سرگیجه وحالت تهوعم اضافه شده

فک نکنم اشتب باشه اما انکان خطا هست یکی دیگه بخر باز تست کن 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
بی بی چک احتمال اشتباه داره عکس واضح نیست نفهمیدم خط دوم حتی کمرنگ هم مثبت هست یکی دیگه بزن

یعنی دوباره تست بگیرم؟

خط کمرنگ نداره ولی سمت چپه بیبی کامل صورتیه کمرنگه خطی نیست

عکس باز نمیشه

کاربر جدید نیستم تعلیق شدم ...🥲میشه برام دعا کنی یه نی نی خوشگل تپل مپل سالم خدا بهم بده 😁یکی از فانتزیام اینه نی نی دار ک شدم رو لپاشو برچسب ادامس خرسی بچسونم😜 مشکل از من نیست کودک درونم زیادی فعاله نخند مگه خودت فانتزیای عجیب غریب نداری 🙄متاهل👫 😻💫آقایونی ک وارد تاپیکام بشن یا درخواست دوستی بدن رو گزارش میزنم 
فکر نمیکنم بی بی چک همون روز موعد هم نشون میده  واسه من از یه هفته قبلش هاله کمرنگ مینداخت

دیگه تست ندم؟اخه دیگه رفتیم خرداد این ماه پری نشدم اصلا بی سابقه بود