نامزدم چند نفر رو داره میفرسته که طلاقم بدن واقعا نمیدونم چی بخیرمه و چی کار کنم فقط حال الآنم رو خدا میدونه . قابل راضی به طلاق نیستم ولی حرمتا رو نامزدم شکست خودشم پشیمونه و چندین بار پیام داد و زنگ زد که زندگی رو تباه نکن سر قوای که داده بودید بمون . خانوادم هم میگن تمام کن جدا شو
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نامزدم خیلی بی احترامی کرده هم بخودم هم بخانوادم گفته شکایت میکنم از همتون تک اکنون رو زندان م ...
یه روز برید بیرون حضوری با هم حرف بزنین سنگاتونو با هم وا بکنین بهش بگو تهدید نکن بیا با هم حرفای آخرمونو بزنیم بعد که رفتی خیلی آروم بهش رفتارا و بی احترامیاشو بگو و بگو که من میبخشم و نمیخوام به طلاق فکر کنم حالا تو هم فکراتو بکن
یگانه چیکار کردی بلاخره؟ یعنی میخواد غیر حضوری طلاق بگیرین؟
نمیدونم معلوم نیست بیاد یا نه... وکیل میگه مهرتو اجرا بزار ... ولی نتونستم برم وسط راه پشیمون شدم...واقعا حال این روزام افتضاحه من نمیتونم طلاق بگیرم .از یه طرف همه چی خراب شده 😔😔
عزیزم،نامزدت عجیب منو یاد نامزدم میندازه با یکم تفاوت جوری که از یبار که پربازدید بودید هر روز اسم کاربریتونو میزدم که ببینم چی شد عضو نبودم🥲چیشد چیکار کردی؟
عزیزم،نامزدت عجیب منو یاد نامزدم میندازه با یکم تفاوت جوری که از یبار که پربازدید بودید هر روز اسم ک ...
بابام میگه فردا برم درخواست مهریه و اینا رو بدم ولی دلم اصلا راضی نیست .. سه ماهه با خودم و خدا حرف میزنم زندگیم خراب نشه گریه میکنم ولی نامزدم خیلی خراب کرد همه چیزو ..خودمم بیتقصیر نبودم میدونم ...
تاز ازش مطمعن نشدی راهی دیار غربت نشی اون اصلا اونجا چیکار میکنه چطور این همه بدون شما اونجا دووم ...
از اول همونجا زندگی میکرد اومد خواستگاری قرار شد کارای منم راه بندازه برای زندگی برم اونجا پیشش .. الآنم که میونمون خراب شده وبلاگم کرده هیچ راهی هم ندارم برای درست کردن زندگیم فقط هرروز و هر لحظه دارم از درون میسوزم