2777
2789

با اینکه میدونم نامزد داره ولی قلبمو برده ، نمیدونم چ خاکی تو سرم کنم،😶 با رفتارش و سلام صبح بخیر گفتناش قشنگ فهمیدم بهم حس داره ، حالا ،همس حواسش به منه ، 😕 یه ماعی میشه محل کار جدیدم رفتم ، همش جلو چشممه بخوامم نمیتونم بیخیالش شم،از طرفی من نه نامردم و نه بیخدا ک نامزد یکی دیگه رو بدزدم ، دچار عشق ممنوعه شدم ، تازه تقصیر منم نیست ،اون اول نگاها و خیره شدنای یواشکی رو شروع کرد، ضمنا من دوسال ازش بزرگترم ، نمیدونم هدف و انگیزش چیه، ولی خب چیزی ک خودم فک میکنم ، دوتا دلیل میتونه داشته باشه ، چون سنتی نامزد کرده ،شاید علاقه ای وسط نبوده، حالا بعد نامزدیش تازه عاشق من شده ، (اینم بگم  چشمو ابرو مشکی هستم و صورتم زاویه داره ماشاءالله  😬تعریف از خود حساب نشه 😆) یا گزینه دیگه ک ب ذهنم میرسه اینه ک میخواد ازم ب قولی کام برداره ، و ازدواجشم سر جاش باشه، هعی خدا من چقد بدشانسم نمیدونم چیکار کنم،از محل کارمم ک نمیتونم در بیام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزینه دو😐چون تو پسرا خیلیییییییییی کم ازدواج اجباری و زوری هست

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

تا نمیدونم هدف و انگیزش چیه بیشتر نخوندم و میخوام جواب این سوالت رو بدم فقط و فقط رابطه ی جنسی و گناه کردنه همین

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

عزیزم محل نده بهش و نگاهش مکن اگر با نامزدش مشکل داره بزار بهم بزنه با تصمیم خودش ...الان اصلا سمتش نرو .اگر واقعا نامزدش رو نخواد و نظرش شما باشی باید اول رابطه قبلی رو تموم کنه به انتخاب خودش